Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Snorkelsafari med marinbiologen hovedbilde
onsdag 
16:00

Snorkelsafari med marinbiologen

ntso

På onsdag arrangerer fridykkerklubben Spearos Oslofjord en snorklesafari i Hvervenbukta sammen med en av Oslofjordens mest inspirerende marinbiologer; Pia Ve Dahlen. Vi tar med svømmedyktige deltakere i alle aldre og størrelser (barn ifølge med voksen). Du får låne alt utstyr du trenger av oss. Bare ta med badetøy selv.

Det blir først en introduksjon til livet under vann oppe ved Spearoshuset. Pia svarer på spørsmål og forteller om potensielle skapninger man kan møte på under snorkelsafarien. Deretter blir det en kort sikkerhetsgjennomgang før oppkledning av fridykkerutstyret. Det er CMAS-instruktører med på hele turen, så sikkerheten blir godt ivaretatt. Ekspedisjonen glir ned i vannet i Hvervenbukta for å oppdage hva som rører seg der denne onsdagen.

Tidspunkt og pris

Hele opplegget tar ca. 3 timer + skifting. Vi garanterer masse interessant kunnskap om undervannsskapninger og en god opplevelse under vann.

Pris: 500,-/pers inkludert leie av utstyr. 100,-/pers hvis du har utstyret selv.

Påmelding: https://goo.gl/forms/cLzbxzdsZpg54L863

Relaterte saker

Eventbilde: Klesmarked x Barcode Street Food
søndag
12:00

Klesmarked x Barcode Street Food

Barcode Street Food fyller Sceneområdet med stands og inviterer til et livlig klesmarked. Kom og gjør et godt kleskupp samtidig som du tar vare på miljøet.

Eventbilde: Ceili – Irsk sosialdans for alle
søndag
13:00

Ceili – Irsk sosialdans for alle

Blir med på en ceili med Sound-Irish Dance Factory! En ceili er en uformell sosial sammenkomst der man danser irske gruppedanser.

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!