Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Debatt: Vil oljeboring i Lofoten redde norsk næringsliv? hovedbilde
onsdag 
19:00

Debatt: Vil oljeboring i Lofoten redde norsk næringsliv?

ntso

Oljenæringa er i krise, folk mister jobben og utsiktene er usikre. Høyre og LO snakker derfor varmt om å åpne Lofoten, Vesterålen og Senja for oljeboring, og vi spør: Må vi ofre Lofoten for å redde norsk næringsliv?

Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja inviterer til debatt på Litteraturhuset onsdag 1. Juni kl. 1900.

Vi henter inn et ekspertpanel og kjører debatt! Ordet styres av Bente Lorentzen – Leder i Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. I panelet deltar Karin Ibenholt – Samfunnsøkonom og partner i Vista Analyse, Andreas Ytterstad – Førsteamanuensis ved HiOA og forfatter av boken “100 000 klimajobber nå” og Johnny Håvik – Industri Energi.

Gratis og åpent for alle!

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Gatelangs Henrik Ibsen
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Gatelangs Henrik Ibsen

Bli med på en vandring i Ibsens fotspor, fra Grand til hans to siste hjem i Kristiania. Hva skjedde på vandringene opp og ned Karl Johans gate? Og hvordan forholdt han seg til hovedstaden gjennom diktningen?

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.