Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Konsert med Oslo Kammerkor og Unni Løvlid hovedbilde
lørdag 
19:00

Konsert med Oslo Kammerkor og Unni Løvlid

ntso

Oslo Kammerkor ønsker velkommen til konsert i Nordstrand Kirke! Med oss som solist har vi den fremragende folkesangeren Unni Løvlid. Konserten vil være korets første presentasjon av nytt folkemusikkprogram. Velkommen til en konsert utenom det vanlige!

Billetter: 250/150
Vi tar både kort og kontant i døren!

Oslo Kammerkor har lenge utmerket seg ved å bringe tradisjonell kveding inn i korformatet. Et viktig mål for koret denne våren har vært å oppnå større forståelse og mestring av den rike norske vokalmusikken, både som solist og i kor, med fokus på rytmikk og tonalitet. Unni Løvlid har derfor gitt individuelle sangtimer til alle sangerne i koret, samt deltatt aktivt i innstuderingen av folketonene på fellesøvelser. Gjennom arrangementer av spellemannsprisvinner Ørjan Matre får flere av folketonene ny drakt, og bruk av hele rommet har vært spesielt viktig i utformingen av disse. Arrangementene er skrevet spesielt for korets sangere, og Matre og Nystedt eksperimenterer blant annet med inndeling av koret i kvartetter som står spredt rundt publikum.

https://www.facebook.com/events/946028492177640/

Vi synger også samme konsert søndag 5. juni i Ris kirke!

Relaterte saker

Eventbilde: Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!
tirsdag
19:00

Live Tuesdays med Alex Maestro kvartett!

Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!

Eventbilde: Film og spillmusikk med Skala Operakor
lørdag
18:00

Film og spillmusikk med Skala Operakor

Opplev en kavalkade av kjente og mektige korverk fra film-og spillverdenen: som Sound of Music, Star Wars, Lord of the Rings og Civilization lV.

Eventbilde: Judith Hill live i Bærum Kulturhus
fredag
19:00

Judith Hill live i Bærum Kulturhus

Soul with a capital S. Prince- protesjeen og Michael Jacksons duettpartner, Judith Hill, trer fram som en av moderne souls store artister.