Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Åpning av Oslo Klatrepark hovedbilde
lørdag 

Åpning av Oslo Klatrepark

ntso

Endelig åpner Oslo Klatrepark ved Bånkall gård øverst i Groruddalen.Lørdag 16. april og Søndag 17. april kl 10 – 18 holder vi åpent og tar imot små og store til fart, spenning og mestring i tretoppene på Grorud.
Vi har 8 store klatreløyper i ulik vanskelighetsgrad og høyder mellom trærne, 8 zip-lines og flere Tarzan hopp. Løypene passer for alle aldere og erfaringsgrader.

Du kan komme på drop in begge dagene eller du kan forhåndsbestille på nettsidene våre; www.osloklatrepark.no for å være sikker på at du får holdt av sele. På hjemmesiden vår vil du også finne info om priser og lignende.

Alle som klatrer kan klatre hele dagen. Vi har gassgriller tilgjengelig i parken til gratis utlån hvis dere vil ha med dere noe å spise. Ta med hele familien til en hyggelig aktivitetsdag ute i vill og vakker natur !

Stor parkeringsplass er opparbeidet å står klar til å ta dere imot – samme innkjøring som Franzefoss fra Trondheimsveien, etter 30 meter ta første gårdsvei inn til venstre.

Vi ligger 7 minutter i gåavstand fra Vestli t-banestasjon, 3 minutter fra Skillebekk busstopp, eller du kan sykle på egen sykkelvei langs hele Trondheimsveien.

Velkommen til Groruddalens nye attraksjon for barn/ungdom og voksne i alle aldre, dette er like gøy for kjæresteparet som for vennegjengen, familien eller om du kommer alene for en spennende utfordring

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.

Eventbilde: Musikal Open-Mic på SALT
torsdag
20:00

Musikal Open-Mic på SALT

Dette er et sted der alle musikal-nerder kan møtes for å synge for, og sammen med, hverandre, kose seg og ha det gøy!