Arrangementet er fullført.
Annis pølsemakeri viser deg hvordan man lager Norges beste lammerull! i 2013 vant de gullmedalje i NM for sin lammerull, så de vet hvordan det skal gjøres.
Dette er et deltagende kurs, der du er med og lager din egen lammerull som du får med hjem etter endt kurs.
Vi stiller med alt av nødvendig utstyr, kjøtt og ingredienser.
Tidspunkt for kurs:
Tirsdag 1. desember kl. 17
Onsdag 2. desember kl. 14
Onsdag 2. desember kl. 17
Tirsdag 8. desember kl. 16
Sted:
Torget i Mathallen
Pris:
Kr. 420,- per person
Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!
Grønland Boulebar ønsker alle velkommen til Live Tuesdays!
Kom og prøv motorsport selv! Ta med familie og venner for en uforglemmelig lørdag med racing, spennende show, smakfulle food trucks, og garantert god stemning.