Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: “Erasmus Montanus” hovedbilde
torsdag 
20:30

Plutselig Teater: “Erasmus Montanus”

ntso

Erasmus Montanus av Ludvig Harald Holberg:

Å, som vi gleder oss til vise dere denne satiriske karakterkomedien om akademisk tilgjorthet. Bondegutten Rasmus Berg kommer hjem på ferie, fra sine latinstudier i byen – og helt plutselig kan han BARE snakke latin – og han kan bevise en rekke ting: at moren er en stein og at Per Degn er en hane… Det er latterlig kleint. Og det er latterlig morsomt. Erasmus Montanus er som skapt for “Plutselig-formen”, og hvem vet, kanskje blir det latterlig morsomt-kleint?

MEDVIRKENDE:
Marit Torshaug Jensen
Tonje Thwin
Tor Itai Keilen
Martin T. B.
Thomas Harald H. Engan

Teaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig. Kom og opplev det selv – hele høsten på Teaterkjellern.

Relaterte saker

Eventbilde: La Cenerentola – Rossinis Askepott
mandag
19:00

La Cenerentola – Rossinis Askepott

Rossinis Askepott – en sprudlende og overdådig publikums­suksess!

Eventbilde: Tante Ulrikkes vei
tirsdag
19:30

Tante Ulrikkes vei

En fortelling om det mange ikke ser, den politisk korrekte elitens blindsone. Når debutboka til Zeshan Shakar nå blir dramatisert, skjer det på scenen som ligger kun et steinkast unna.

Eventbilde: Oslo Ung 2024
torsdag
00:00

Oslo Ung 2024

Oslo Ung (tidl. Rampelysfestivalen) er en nasjonal teaterfestival for og med barn og unge, og er Norges største i sitt slag.