Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Vin fra Sør-Afrika hovedbilde
lørdag 
16:00

Vin fra Sør-Afrika

ntso

Vin fra Sør-Afrika er trendy og får en stadig større anerkjennelse og status. Denne smakekvelden byr på et lite dykk ned i dette vakre og fantastiske vinlandets mangfold og potensiale. Et land hvor kvaliteten har hatt en rivende utvikling, men hvor prisen fortsatt (heldigvis) henger etter.

Her skal det smakes på viner fra nye stjerneskudd og etablerte klassikere. Nese og smaksløker skal få hilse på både ferske og fruktige, og komplekse og utfordrende viner. Noen crispe bobler står også klar til å hilse på deg.

Den engelske vingudinnen Jancis Robinson kom nylig hjem fra Sør-Afrika med stjerner i øynene. Kanskje får du også noen favoritter etter denne kvelden?

Denne lørdagen smakes det på èn musserende, tre hvite og tre røde viner.

Vinsmakingen ledes av Gunnar Skoglund, sommelier, vinskribent og vinblogger (sjekk ut bloggen Husets vin). Han ble også kåret som vinner av Årets Vinblogg 2014.

Tidspunkt: Kl. 16-18

Pris: Kr. 400,- per person

Her kan du melde deg på.

Vil du bli medlem i Mathallens vinklubb? Alt du trenger å gjøre er å sende en e-post til vinklubben@mathallen.no

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Søndagstur i kvinnehistoriske spor
søndag
13:00

Søndagstur i kvinnehistoriske spor

Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.