Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

UKA på Blindern: Slutface hovedbilde
torsdag 

UKA på Blindern: Slutface

468_2015_01_28_124211

Blindern Studenterhjem – Torsdag 12. februar 2015

“Norges største hjemme alene-festival” UKA på Blindern presenterer Slutface i selveste UKA Spektrum.

Stavangerske Slutface er skitten indieskranglete pop-rock. Som et sintere Wombats eller et mer funky Savages blander de britisk pop-rock og New-Wave, legger til en dose amerikansk vestkyst- garage og blir dermed den perfekte oppvarmingen til søndagens fylleangst.

Jenta og de tre guttene mellom 17 og 20 skriver låter om realistisk forelskelse, 80-tallsidoler og dårlige fester akkompagnert av disco-beats, skranglegitar og en mer funky bass enn deres pop-punk personlighet ville tilsagt. Bandnavnet kommer av et ønske om å sette kvinners posisjon som objekter fremfor artister i musikkindustrien på spissen.

Bak seg har de en travel festivalsommer med spillejobber på blant annet urørt-scenen på Slottsfjell festivalen, der de ble plukket ut av over 300 påmeldte, Varna Festivalen i Moss, Fjellparkfestivalen, Klubbdagen til Øyafestivalen og mer.

Pris: 90,-

“Stavangerbandet blander inspirasjoner fra indiehelter som Guided By Voices til Arctic Monkeys, hiver inn en dose tenåringsangst og et knippe refrenger å dø for, og blir dermed en av de mest spennende pop/rockbandene i Norge per dags dato”
– NRK P3, Urørtredaksjonen

Tid fra kl. 23.00

Relaterte saker

Eventbilde: Verdensmesterskapet for elektriske dirtbikes kommer til Fornebu!
lørdag
12:00

Verdensmesterskapet for elektriske dirtbikes kommer til Fornebu!

Kom og prøv motorsport selv! Ta med familie og venner for en uforglemmelig lørdag med racing, spennende show, smakfulle food trucks, og garantert god stemning.

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
lørdag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Friends-quiz på Brød & Sirkus!
lørdag
15:00

Friends-quiz på Brød & Sirkus!

Jasså, du tror du kan alt om Rachel, Monica, Joey, Phoebe og Ross? La denne quizen teste deg i dine Friends-kunnskaper!