Arrangementet er fullført.
Veldig mange av de som er glade i sushi kjøper denne ferdig laget, men hvorfor ikke lage den selv? Med litt grunnleggende kunnskap om råvarene er det med sushi som med annen mat; selvgjort er velgjort!
Kursholder Arne Austbø er dreven på dette. Han begynte å lage mat i 12-års alderen og har nå laget sushi i mange år i inn- og utland. Blant annet har han drevet en sushi-restaurant hjemme i sin egen leilighet!
Ris og fisk er de viktigste ingrediensene på kurset, og kursdeltagerne kommer til å lære om hva slags ris som skal brukes, hvordan denne smakssettes, og hvordan den skal vaskes og kokes riktig. Og vi skal ta frem de skarpeste knivene og skjære fisk. Hvordan fisken skjæres er faktisk viktig for hvordan vi opplever smaken av den. Ulike fisketyper og ris skal forvandles til sashimi, nigiri og maki.
Tid fra kl. 17.30 – 20.00
Onsdag 1. mai arrangerer ØFG en to timers tur i skogen. Turen vil gå både i lysløype og på stier i noe kupert terreng.
Ta med hele familien for en gøy og lærerik 1. mai på Oslos morsomste museum.
Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.