Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Real Ones i Marka! hovedbilde
fredag 

Real Ones i Marka!

468_2014_07_30_155452

 

Frognerseteren Friluftssenter – Fredag 29. august 2014

Med utsikt over Oslo og Marka i ryggen kan du nyte musikken til det dobbelt spellemannsvinnende bandet Real Ones fredag 29. august – og den familievennlige folkefesten er gratis, akkurat som Marka!

Marka kan brukes til alt mulig – og er for alle. I anledning markalovens femårsjubileum inviterer vi sammen med Oslo og Omland Friluftsråd til Marka5! Det blir en familievennlig folkefest på Frognerseteren friluftssenter, med tidenes første konsert i amfiet med den flotte utsikten. Det blir også ulike aktiviteter på plassen, helgrillet elg, naturskildring med Marius Nergaard Pettersen og mye mer. Arrangementet er gratis, og åpent for alle.

Portene åpner kl. 18.00, med offisiell åpning kl. 19.30. 

Foro: Stian Andersen

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev kunsten og skulpturparken på Bærums Verk
søndag
00:00

Opplev kunsten og skulpturparken på Bærums Verk

Blant historiske bygninger langs elven står 31 skulpturer laget av Norges mest anerkjente kunstnere. Her kan du finne ro og inspirasjon året rundt.

Eventbilde: Packraft-tur på Akerselva
søndag
10:00

Packraft-tur på Akerselva

På jakt etter en spennende og aktiv måte å utforske Oslo på? En måte som kombinerer urban sightseeing med naturopplevelser?

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!