Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

R.A. The Rugged Man på Sawol hovedbilde
mandag 

R.A. The Rugged Man på Sawol

rapress131
R.A. THE RUGGED MAN
Mandag 3 Mars
Sawol
Kl. 21:00
18 år id
Cc 230,- + avgift
 
Få rappere har vært like kontroversielle, inspirerende og innflytelsesrike som Richard Andrew Thorburn fra Long Island. Han signerte avtale med Jive allerede som 18åring, men ble droppet pga hans utagerende oppførsel. Mens plateselskaper og spillesteder var skeptiske, var han elsket av andre rappere og han jobbet med blant andre Mobb Deep, Notorious B.I.G og Wu-Tang Clan. Han deltok også på alle de 3 legendariske Soundbombing albumene til Rawkus.
I fjor slapp han det fin,fine albumet ”Legends Never Die” som ble gjestet av blant andre Talib Kweli, Vinnie Paz, Brother Ali og Tech N9ne.
Det blir garantert en uforutsigbar og unik konsertopplevelse på intime Sawol når R.A. the Rugged Man vender tilbake til Oslo for første gang siden 2006.
 
Billetter er i salg via Billettservice sine utsalgssteder

Relaterte saker

Eventbilde: Klesmarked x Barcode Street Food
søndag
12:00

Klesmarked x Barcode Street Food

Barcode Street Food fyller Sceneområdet med stands og inviterer til et livlig klesmarked. Kom og gjør et godt kleskupp samtidig som du tar vare på miljøet.

Eventbilde: Ceili – Irsk sosialdans for alle
søndag
13:00

Ceili – Irsk sosialdans for alle

Blir med på en ceili med Sound-Irish Dance Factory! En ceili er en uformell sosial sammenkomst der man danser irske gruppedanser.

Eventbilde: Bluegrass Jam
søndag
19:00

Bluegrass Jam

Søndag er det klart for Abelones nye Bluegrass jam session, og de har med seg noen av de beste musikerne i byen!