Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

SPKRBOX – Norges første hiphopteaterfestival hovedbilde
fredag 

SPKRBOX – Norges første hiphopteaterfestival

ntso

SPKRBOX er Norges første hiphopteaterfestival; en møteplass for hiphop-hoder, teaternerder og folk som vil oppleve annerledes teater. SPKRBOX er en kreativ kollisjon med lav terskel, høyt nivå og laidback stemning.

SPKRBOX i samarbeid med HEADS er stolte over å kunne presentere et tettpakket festivalprogram spekket med teaterforestillinger, internasjonale og norske artister, jams og konserter, filmvisninger, foredrag og workshops.
Vi inviterer til en hiphopfest hvor teater er utgangspunktet.

Hiphopteater er teater som presenterer samfunnsaktuelle nåtidshistorier gjennom hiphopestetikk og -tematikk. Forestillingene tar utgangspunkt i én eller flere av de fire elementene i hiphop-kulturen; breaking, graffiti, MC-ing (rapping) og DJ-ing. Varianter av disse elementene som spoken word, beatboxing og hiphopdans kan også være tilstede, men fundamentet i forestillingene er språket og samfunnsaktualiteten. Hiphopteater er teaterforestillinger laget av, om og for hiphop-generasjonen og deltakere i hiphop-kulturen.

SPKRBOX vil utforske kulturelle klasseforskjeller og utfordre det etablerte teateret i Norge. Hvem skriver og fremfører hva for hvilket publikum? Vi håper SPKRBOX kan være med på å øke interessen for og forståelsen av hva hiphopteater kan være. Samtidig ønsker vi å inspirere til samarbeid på tvers av fagfelt og landegrenser slik at vi sammen kan videreutvikle denne sjangeren i norsk sammenheng.

Vi gleder oss til å se deg på hiphopteaterfestivalen 2014!

For mer info og billetter: www.spkrbox.no


Øvrefoss 6g
0555

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Den andre kvissen på Brød & Sirkus!
onsdag
19:00

Den andre kvissen på Brød & Sirkus!

Hver onsdag, bedre kjent som lillelørdag, serverer en av byens mest rutinerte quizmastere et velvalgt utvalg spørsmål av allmenn karakter.