Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Infokveld på NISS hovedbilde
tirsdag 
19:00

Infokveld på NISS

infokveld_nyhetsbrev

Infokveld på NISS

NISS inviterer til infokveld tirsdag 28. januar klokken 19:00.

Vil du vite mer om hvilke utdanninger vi tilbyr, og hva de inneholder? Kunne du tenke deg å se skolens lokaler og få muligheten til å stille spørsmål du lurer på? Her kan du som er nysgjerrig på NISS få en introduksjon til studietilbudene våre og møte representanter fra de forskjellige utdanningene. Kom innom skolen vår i Christian Krohgs gate 2 i Oslo og prøv kantinas herlige italienske pizza, samtidig som du lærer mer om skolen og våre utdanningstilbud.

Nordisk Institutt for Scene og Studio har utdannet kunstnere og fagfolk til kulturlivet i 30 år. Ca. 500 fulltidsstudenter og et stort antall kortkursdeltagere går hvert år på skolen. NISS ligger sentralt på Vaterland i Oslo, og tilbyr ni fulltidsutdanninger og en omfattende kursvirksomhet innenfor våre fagområder.

Få mer informasjon på NISS´ hjemmeside >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.