Søk i Aktiv i Oslo

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai hovedbilde

Meditasjonskurs på Kunsthøgskolen i Oslo 3.-5. mai

Bli med på vårt meditasjonskurs 3-5 mai 2013 på Kunsthøgskolen i Oslo, og lær en ny og kraftfull måte å meditere på som er unikt tilpasset deg og den du er.

Meditasjon er bare meditasjon når det er en konsentrasjon mot å ikke vandre med tenkningen. Ennead metoden styrker dette i meditasjonen gjennom å være konsentrert om kroppens energi på ni forskjellige steder. Innenfor meditasjonsformen kan man endre kroppsposisjon opp til ni ganger.

Dette kurset er for absolutt ALLE; gamle, unge, ledere, ansatte, skuespillere, mor/far, ektefelle, samboere, partnere osv…. Vi er alle avhengige av en god relasjon til oss selv og andre uansett hva vi jobber med og hvilken livssituasjon vi er i. Det gir balanse og harmoni i livet og hjelper oss til å ta ut vårt potensiale.
En forutsetning for å respektere hverandre og skape gode og harmoniske relasjoner og forhold er å forstå hvor ulike vi er. Det finnes 9 ulike reaksjons-, atferds-, tanke- og bevegelsesmønster. Å Lære om de NI prinsipper for inspirasjon, fremgang og vekst, samt å bruke relasjons-, meditasjons-, puste- og bevegelsesøvelser gir deg økt forståelse og fysiske erfaringer ift hvor ulike vi er.

Kurset gjennomføres fredag ettermiddag 1700-2000 og lørdag og søndag kl 10-18.
Pris: 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag.

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Søndagstur i kvinnehistoriske spor
søndag
13:00

Søndagstur i kvinnehistoriske spor

Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.