Søk i Aktiv i Oslo

Meditasjon og foredrag om ‘Buddhisme i vår tid’ på Litteraturhuset hovedbilde

Meditasjon og foredrag om ‘Buddhisme i vår tid’ på Litteraturhuset

På denne spesielle begivenheten vil den internasjonalt anerkjente buddhistiske lærerinnen Gen-la Kelsang Dekyong guide en meditasjon og holde et foredrag om boken ‘Modern Buddhism’ – en vei til medfølelse og visdom av Geshe Kelsang Gyatso.

Gen-la Dekyong har praktisert buddhisme i over tretti år og er en svært erfaren buddhistisk lærer som har undervist ved mange forskjellige sentre internasjonalt og kommer nå til Norge for første gang!

Foredraget handler om hvordan vi kan – ved å utvikle indre fred, medfølelse og visdom – finne nye løsninger på våre problemer, forbedre våre forhold til andre og finne mer lykke og mening i livet.

Undervisning på engelsk.

Lokale: Wergeland rom, Litteraturhuset, Oslo (dørene åpner 17:15).

Pris: Gratis for honnør / studenter, ellers kr. 50,-.

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Søndagstur i kvinnehistoriske spor
søndag
13:00

Søndagstur i kvinnehistoriske spor

Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.