Søk i Aktiv i Oslo

Young Jeezy på Rockefeller hovedbilde

Young Jeezy på Rockefeller

Young Jeezy på RockefellerYoung Jeezy kommer for første gang til Oslo! Jeezy er aktuell med sitt fjerde album ”Thug Motivation 103 : Hustlerz Ambition”, som ble sluppet rett før jul og allerede har solgt til gull i USA.

Albumet inneholder blant annet de knallsterke låtene ”I Do”, ”F.A.M.E” og ”Ballin”. Vi trygt si at Young Jeezy er en av de hotteste rapartistene i gamet akkurat nå. Den BMF affilierte rapperen har blitt hanket inn gang på gang av de største stjernene og har bidratt på låter for artister som Rihanna, Kanye West, Usher, Drake og Jay-Z . Jeezy har vunnet flere BET Awards, Ozone Awards og blitt Grammy-nominert tre ganger.

Billettpris: 350,- + bill.avg. 18 år leg.

Kjøp billetter til Young Jeezy på Billettservice >>

Hør på Young Jeezy under:

Relaterte saker

Eventbilde: Judith Hill live i Bærum Kulturhus
fredag
19:00

Judith Hill live i Bærum Kulturhus

Soul with a capital S. Prince- protesjeen og Michael Jacksons duettpartner, Judith Hill, trer fram som en av moderne souls store artister.

Eventbilde: …men, Pappa! – Konsertforestilling og festkveld!
søndag
19:00

…men, Pappa! – Konsertforestilling og festkveld!

Gå ikke glipp av en av Norges mest kjente svenske skuespillere i denne flotte og varme konsertforestillingen. Velkommen til 80-årskalas!

Eventbilde: Opplev Joep Beving i Operaen
søndag
19:00

Opplev Joep Beving i Operaen

Musikken hans er strømmet nær 700 millioner ganger på Spotify. Nå tar fenomenet Joep Beving med seg de melankolske pianomelodiene sine til Operaen.