Søk i Aktiv i Oslo

Matkurs: Skjell og skalldyr hovedbilde

Matkurs: Skjell og skalldyr

Kamskjell. Foto: Erik F. Brandsborg

Lær å lage skjell- og skalldyrretter med det riktige tilbehøret på Tjuvholmen Sjømagasin.

Vinteren er den perfekte tiden for skjell og skalldyr, og når vannet er ekstra kaldt hevder den norske sjømaten seg i verdensklasse. Til denne kvelden velger vi et godt utvalg fra det norske farvann, og tilbereder sortene på ulike måter og med spennende og varierende tilbehør.

Vi ønsker at du setter av ca 4 timer denne kvelden, hvor vi kan ha gleden av å lede deg inn i skalldyrenes verden. Vi vil sammen gå gjennom sortene fra helt rå til kokt og grillet tilstand, samt tilberede passende tilbehør til hver rett. Etter dette kurset kan du kalle deg en skalldyrmester!

Dato:

*  Fredag 20. januar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 10. februar (fullt, men mulig å stå på venteliste)
*  Fredag 16. mars

Kurset varer fra kl 18.00 – 22.00.

Pris pr deltager er kr 1850 (inkl. alt). 

Les mer om matkurset på Tjuvholmen Sjømagasin >>

Relaterte saker

Eventbilde: Søndagstur i kvinnehistoriske spor
søndag
13:00

Søndagstur i kvinnehistoriske spor

Oslo Kvinnesaksforening inviterer til kvinnehistorisk byvandring. En spennende runde med stopp på steder med betydning for kvinners historie.

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».