Søk i Aktiv i Oslo

Vinkurs med Rioja-årganger hovedbilde

Vinkurs med Rioja-årganger

Mandag 30. januar kan du bli med på vinkurs hos Apèritif med viner fra det spanske vinhuset Bodegas Faustino.

Faustino ble introdusert på det norske vinmarkedet tidlig på 1970-tallet og har vært populær siden.Under denne smakingen vil du selv få oppleve hvordan deres viner utvikler seg gjennom flere års lagring, i det du får smake hele fem årganger av Faustino I.

Den eldste vinen du får smake denne kvelden, 1964-årgangenav Faustino I, ble tappet bare fire år etter at Bodegas Faustino lanserte sine første viner under eget navn. Det er verdt å nevne at denne årgangen også blir sett på som en referanseårgang og klassifiseres som mytisk av Bodegas Faustino selv.

Sergio Soriano kommer til å holde kurset og vil gi deg en god innføring i spansk vinmakerkunst  i det du får smake hele 11 viner.

Her får du selv oppleve det ypperste av hva Spania har å tilby med musserende, unike Riojaer og elegante Ribera del Duero-viner fra deres bodega Portia.

Kurset holdes på Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo og foregår på engelsk.

Pris: 495,- per person

Les mer her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kjenn din by: Drømmen om den nye byen
onsdag
14:30

Kjenn din by: Drømmen om den nye byen

Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.