Arrangementet er fullført.
Kjøkkenet er det rommet som har endret seg mest opp gjennom årene. Fra å være en grue i stua til å bli et eget rom i huset.
Utviklingen av tekniske hjelpemidler har revolusjonert kjøkkenet de siste to hundre årene. Fra å ha en åpen ildplass til å få komfyr, spiskammers til kjøleskap og fra bøtter med vann til innlagt vann i kranen.
Stadig har kjøkkenet hatt en viktig plass i leiligheten, men størrelsen har endret seg betydelig.
Fem kjøkken fra middelalderen til 1950 er bygget opp i utstillingen. Kanskje kjenner du igjen byggestil, innhold eller detaljer fra eget eller andres kjøkken?
Foto: Rune Aakvik /Oslo-Museum
Onsdag 1. mai arrangerer ØFG en to timers tur i skogen. Turen vil gå både i lysløype og på stier i noe kupert terreng.
Ta med hele familien for en gøy og lærerik 1. mai på Oslos morsomste museum.
Døden på Oslo S, en musikal basert på spillefilmen og bøkene av Ingvar Ambjørnsen med samme navn.