Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

8. mars på Melahuset hovedbilde
onsdag 
18:00
Melahuset

8. mars på Melahuset

Siden 2017 har Melahuset markert den internasjonale kvinnedagen med å belyse temaer som kvinners rettigheter, undertrykking og interseksjonalitet i et nyansert perspektiv.

I år markeres 8. mars med boklansering, musikalske innslag og et fokus på kvinner og utdanning, og da med utgangspunkt i situasjonen i Afghanistan.

På Melahuset denne kvelden blir det en samtale mellom den afghanske aktivisten og poeten Hoda Khamosh og Mala Wang-Naveen, det blir lansering av boka «Sita in Exile», som er skrevet av den indisk-amerikanske forfatteren Rashi Rohatgi, appell ved Khansa Ali fra MiRA-senteret og konserter med Abelone og 9 grader nord. Kveldens konferansier er Selma Benmalek.

Det er fri adgang!
Dørene åpner kl. 18 og programmet starter kl. 19

Relaterte saker

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?
torsdag
18:00

Panelsamtale: Hvordan om/skriver vi historien?

Hvilke versjoner av historien tar vi vare på? Hvilke perspektiver formidles? Bli med på panelsamtale i forbindelse med utstillingen «Cooking, Time?».