Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Marit Larsen med Oslo Strings hovedbilde
torsdag 
19:00
Parkteatret

Marit Larsen med Oslo Strings

Marit Larsen er klar for en eksklusiv konsertrekke i Norge før jul, og 8. desember besøker hun Parkteatret sammen med Oslo Strings. Nykommeren Live Hanken gjør support.

I april slapp Marit den inderlige og etterlengtede «Hva er igjen av oss», hennes første norske låt, og det er ventet mer musikk i høst!

Med seg til Parkteatret, har hun en kuratert gjeng med musikere, nemlig eminente Oslo Strings med Kaja Fjellberg Pettersen i spissen, Marie Moe (Razika), Marcus Forsgren (Bror Forsgren/Lionheart Brothers), Siv Jakobsen (Siv Jakobsen) og Thomas Gallatin/Torjus Nevland (Darling West, Odd Nordstoga). Det er med andre ord duket for en ordentlig musikalsk kvalitetsopplevelse, og det er (altfor) få billetter tilgjengelig. Du vet hva du har å gjøre!

Det er bare å se frem til både ny og gammel musikk fra Marits unike popkatalog!

Relaterte saker

Eventbilde: Judith Hill live i Bærum Kulturhus
fredag
19:00

Judith Hill live i Bærum Kulturhus

Soul with a capital S. Prince- protesjeen og Michael Jacksons duettpartner, Judith Hill, trer fram som en av moderne souls store artister.

Eventbilde: …men, Pappa! – Konsertforestilling og festkveld!
søndag
19:00

…men, Pappa! – Konsertforestilling og festkveld!

Gå ikke glipp av en av Norges mest kjente svenske skuespillere i denne flotte og varme konsertforestillingen. Velkommen til 80-årskalas!

Eventbilde: Opplev Joep Beving i Operaen
søndag
19:00

Opplev Joep Beving i Operaen

Musikken hans er strømmet nær 700 millioner ganger på Spotify. Nå tar fenomenet Joep Beving med seg de melankolske pianomelodiene sine til Operaen.