Søk i Aktiv i Oslo

Barratt Due musikkinstitutt

Barratt Due musikkinstitutt har pedagoger i verdensklasse, og et tilbud som spenner fra babygruppe til bachelorgrad i utøvende musikk.

Barratt Due musikkinstitutt har ikke musikk-aldersgrense, her er alle velkomne fra 3 måneder og oppover. I deres musikkopplæring for barn setter de musikkglede, mestring og musikkopplevelse i fokus.

Les mer deres tilbud her

Musikklek for de minste

Barratt Due musikkinstitutt tilbyr flere kurs med musikalsk lek og samspill for barn 0-5 år.

Musikkundervisning, også for de minste barna, bygger på at man gjennom samhandling og gode opplevelser med musikk, sang og bevegelse kan få utløp for tanker, følelser og fantasi.

Musikklek er ukentlige kurs der struktur og musikkfaglig innhold er lagt opp som et årskurs. Gruppene deles inn etter alder, og musikkpedagogen tilpasser undervisningen til gruppene.

Musikklørdag er et tilbud der voksne og barn kan oppleve musikkens magi sammen. Over seks lørdager kan én voksen og inntil to barn i alderen 1-5 år utforske musikk sammen – gjennom sang, dans, og musisering på egnede instrumenter. Tilbudet er perfekt for søsken, men også venner kan gå sammen.

Les mer om Musikk for de minste her

Instrumentalopplæring

Instrumentalopplæringen ved Barratt Due musikkinstitutt gir nybegynnerundervisning og samspill for 1.-4. klassinger. Dette tilbudet passer for familier som vil satse på musikk som en del av barnets hverdag.

Instrumentalopplæringen har musikkgruppe/samspill og individuell undervisning for nybegynnere fra 6 år på fiolin, bratsj, cello, kontrabass, piano, horn, obo og fagott.

Les mer om instrumentalopplæring

 

Musikk på Majorstuen skole

Elever som er motiverte for å fordype seg videre innen musikk, kan søke Musikk på Majorstuen skole. Majorstuen skole tilbyr, i samarbeid med Barratt Due musikkinstitutt, grunnskoleopplæring på 5.-10. trinn med særlig tilrettelagt opplæring for talenter i klassisk musikk.

Les mer om Musikk på Majorstuen skole

Foto: BDM (Thea Gunnes)

Send melding til Barratt Due musikkinstitutt

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.