Arrangementet er fullført.
Dere vil lære å lage en deilig rett fra Roussillon område med hjerteskjell med persillade, og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan lage det selv hjemme. Dere vil også lage en smakfull, slettvar á la meunière, et perfekt stekt entrecôte av kalv med tilbehør og avslutte kurset med å spise en hjemmelaget Madeleine med salt karamell saus
Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk, er med god grunn det franske kjøkkenet et av de klassiske verdenskjøkken.
Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3,5-4 timer
Pris: 1.750,-per person
Det er aldri for tidlig å starte med kunst! Henie Onstad kunstsenter inviterer til babyomvisning den første onsdagen i måneden.
Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.