Lær å tilberede fisk sammen med kokker på Kulinarisk Akademi. Du vil lære alt om de forskjellige metodene som kokker bruker for å varmebehandle fisk slik at du kan anvende det på ditt eget hjemmekjøkken. De lærer deg om steking, baking og posjering, samt ulike speketeknikker. De går gjennom rund og flat fisk, hva du kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilke kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.
Det serveres rikelig med smaksprøver som dere lager underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.
Oppstart: kl 17:00
Varighet: ca. 3,5-4 timer
Pris: 2.100,-per person
Har du tenkt på frokostmenyen til 17. mai? På dette kurset får du gode tips og triks og masse inspirasjon til retter som gir frokosten det lille ekstra!
«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?
«To generasjoner» er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Hvem blir kjøkkensjefen hjemme etter dette kurset?