Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Haus of Friele hovedbilde
søndag 
18:00
SALT Arena

Haus of Friele

Haus of Friele ble startet i 2019 av en gruppe ulike kings og queens, som ønsket å skape et dragmiljø i Bergen. Siden da har de blitt en viktig og synlig del av det skeive kulturlivet i Bergen, og stått på mange av byens scener, fra den bittelille scenen på Fincken til selveste storscenen på Den Nationale Scene. I 2020 ble de tildelt Regnbuedagenes pris for Årets Ildsjel.

Artistene i Haus of Friele har alle egne, unike uttrykk, og huset er en arena hvor de løfter og heier fram hverandre, og dyrker mangfoldet innad i gjengen. På showene eksperimenterer og leker de med ulike formater, fra lipsyncs til standup, religiøse ritualer og performancekunst. Du vet med andre ord aldri helt hva du får på et Haus of Friele-show.

Artistene i Haus of Friele har stått på scenen i Oslo tidligere hver for seg, men aldri hele gruppa samlet. Derfor gleder de seg nå til å levere ekte bergensk stemning på Pyramiden scene, og vise fram vestlandsk drag i all sin regnfulle prakt!

ID: 20 år

Bilde: Karina Klingen Rønning, design: Remi Johansen Hovda

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: WHAT IS JAZZ – Sommerens råeste danseshow!
lørdag
19:00

WHAT IS JAZZ – Sommerens råeste danseshow!

Gå ikke glipp av WHAT IS JAZZ som spiller mellom 15. – 17. juni på Christiania Teater! Dette er en danseforestilling som viser jazzdansens bredde.

Eventbilde: DanseCamp sommeren 2024 – Kirkenær Ballettskole
mandag
08:30

DanseCamp sommeren 2024 – Kirkenær Ballettskole

Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.