Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Kokkene lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset. Det brukes inspirasjon fra flere deler av verden.
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel med naanbrød, okonomiyaki, bakt rødbeter med byggryn, og Shiapudding med mangosalat og mandler til dessert. Maten spises underveis i kurset
Vi tar forbehold om små endringer i menyen.
Oppstart kl 17:00
Varighet: ca. 3 timer
Pris: 1.500,-per person
Gratis 1. mai-vandring i Oslos moderne bolighistorie, fra midten av 1800-tallet til i dag. Hør om kampen mot klasseforskjeller, skiftende boligidealer, boligpolitikk og boligideologi.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!
Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.