Loppemarked Oslo - Finn markeder i Oslo eller Akershus

Loppemarked Oslo - Oversikt over markeder i Oslo

Guide til Loppemarkeder i Oslo

Lurer du på hva som skjer i Oslo og Akershus av loppemarkeder i tiden fremover? Dette er siden med loppis-nyheter på Aktiv I Oslo.no.

Trykk her for å finne oversikt over sesongens loppemarked i Oslo og Akershus

Det finnes noen faste loppemarkeder og mange sesongbaserte loppemarkeder. På våren og høsten er det høysesong for loppemarkeder for skolekorps og skoler.

Vi er alltid interessert i tips om spennende arrangementer i Oslo og Akershus. Vet du om et loppemarked Oslo vi ikke har fått med oss, ikke nøl med å ta kontakt! Send en mail til redaksjonen@aktivioslo.no

Loppemarked på Aktiv I Oslo.no:

Aktuelle loppemarkeder

Faste loppemarkeder

Tips til deg som skal på loppemarked

 • Loppemarked - Grünerløkka skoles musikkorps

  21. - 22. april 2018. Årets loppemarked på Grünerløkka skole er like rundt hjørnet! Som vanlig loves det bugnende utvalg antikviteter og snurrepiperier, klær for alle fasonger, ski og sportsutstyr, elektriske artikler, film og musikk, bøker, kunst og leker til barn og voksne i alle aldre.

  Les mer
 • Loppemarked på Karlsrud skole

  21. - 22. april 2018: Her bys det på et meget ryddig loppemarked. Ingen auksjon, så her er alle godbiter tilgjengelig hele tiden. Hyggelig kafe med masse godt.

  Les mer
 • Loppemarked – Bekkelaget Skole

  Bekkelaget Skoles Musikkorps store loppemarked avholdes lørdag 21. og søndag 22. april på Bekkelaget skole, Marienlundveien 1, Oslo

  Les mer
 • Loppemarked - Ullevål Skole Musikkorps

  21. og 22. april 2018. Ullevål Skole Loppemarked selger store mengder klær, møbler, bøker, leker og mye annet. Auksjon av de virkelige skattene skjer lørdag 13:00.

  Les mer
 • Peik Loppemarked på Skøyen Skole

  28. og 29. april: Peiks loppemarked har avdelinger for antikviteter og kjøkkenutstyr, klær, sko og tekstiler, små møbler, bøker og musikk, sportsutstyr og leker. De er et tradisjonsrikt, velordnet og hyggelig loppemarked med stort utvalg i alle avdelinger.

  Les mer
 • Lørenskog skolekorps sitt store loppemarked

  28. - 29. april er det full fart igjen! Fjellhammerhallen fylles med finting, all slags småting, leker, klær, bøker, møbler, elektriske artikler og sports- og fritidsutstyr. Inntektene går til Lørenskog skolekorps. Sett av helgen og ta en tur for en god handel, eller en vaffel eller to.

  Les mer
 • Loppemarked på Lindeberg skole 2018

  5. - 6. mai 2018. Lindebergskolenes musikkorps arrangerer sitt ryddige og populære vårloppemarked på Lindeberg skole! Benytt anledningen til å skaffe ting du trenger på en miljøvennlig og rimelig måte!

  Les mer
 • Loppemarked på Kjelsås skole, våren 2018

  5. 6. mai 2018: asse bra lopper, kafe med grillmat og hjemmebakte kaker, slushmaskin og lotteri. Her finner du avdelinger for møbler, sportsutstyr, glass, stentøy, kjøkkenutstyr, bøker, plater, kunst, klær, vesker, sko, tekstiler, leker og elektriske artikler. Auksjon begge dager.

  Les mer
 • Loppemarkedet Bygdøy Skole

  Byens fineste lopper i spesiell hyggelig atmosfære! Her har de en veldig stor bokavdeling som er sortert etter tema! De er kjent for utsøkte finlopper og veldig mange møbler, klær, leker, kiosk og mye mer.

  Les mer