Søk i Aktiv i Oslo

Tips til deg som skal på loppemarked

8 tips til deg som skal på loppishandling

Her får du en kort liste med noen enkle punkter som kan være fine å følge dersom man ønsker å få det maksimale ut av loppehandelen.

1. Få oversikt over alle loppemarkedene

– Gjør litt research på forhånd for å finne ut hvilke loppemarkeder som arrangeres i nærheten av deg. Sjekk datoer, tidspunkter og plasseringer for å sikre at du ikke går glipp av de beste loppemarkedene.

Se vår oversikt over loppemarkeder i Oslo

2. Tenk gjennom hva du vil ha

– Hvis du vet hva du vil ha blir loppehandelen mye lettere. Du slipper å bli distrahert av andre forlokkende ting, og du vil bli mye mer effektiv. Da er det også større sannsynlighet for at du finner noe fint. Men for all del, impulskjøp kan være noen av beste kjøpene.

3. Kom tidlig

– Populære varer blir ofte solgt raskt. Hvis du er ute etter spesielle gjenstander eller ønsker å få tak i de beste kuppene, er det lurt å komme tidlig til loppemarkedet, gjerne litt før loppemarkedet åpner.

4. Kom sent

– Er du på utkikk etter stoff eller bøker er dette tipset godt. På slutten av loppemarkeder er som regel prisene latterlig lave, og du kan få bæreposer med klær og bøker for en slikk og ingenting. Noen ganger blir til og med ting gitt bort gratis.

5. Vær tålmodig

– Loppemarkeder kan være overveldende og kaotiske. Ta deg tid til å gå gjennom bodene og se grundig på varene. Noen ganger kan de beste skattene være gjemt blant rotet, under bordene, eller i esker som ikke er tatt ut ennå.

6. Vær åpen for å reparere eller gjenbruke

– Noen ganger kan du finne gjenstander som trenger litt kjærlighet eller reparasjon. Vær åpen for å reparere eller gjenbruke ting for å gi dem nytt liv.

7. Ta med et bærenett eller en tralle

– Etter hvert som du kjøper ting, kan det bli tungt å bære alt rundt. Ta med en bærenett eller en tralle for å gjøre det enklere å transportere kjøpene dine. Og før du kjøper større gjenstander som møbler, sørg for at du har mulighet til å transportere dem hjem.

8. Transportmulighet

– Hvis du plutselig finner noe utrolig fint er det en fordel å være nær en bussholdeplass eller bil, i hvert fall hvis det er møbler du oppdager.

Lykke til med loppemarkedsjaktene dine! Husk å ha det gøy og nyt opplevelsen av å finne unike og spennende ting til en god pris.