Søk i Aktiv i Oslo

Tips for deg som skal på loppemarked

5 tips for loppishandling

Her får du en kort liste med noen enkle punkter som kan være fine å følge dersom man ønsker å få det maksimale ut av loppehandelen.

1. Tenk gjennom hva du vil ha

– Hvis du vet hva du vil ha blir loppehandelen mye lettere. Du slipper å bli distrahert av andre forlokkende ting, og du vil bli mye mer effektiv. Da er det også større sannsynlighet for at du finner noe fint. Men for all del, impulskjøp kan være noen av beste kjøpene.

2. Kom tidlig

– Hvis du kommer litt før loppemarkedet åpner, vil du være en av de første som får fråtse i billige lopper. De beste tingene forsvinner fort, så her må du være rask.

3. Kom sent

– Hvis du er på utkikk etter stoff eller bøker er dette tipset godt. På slutten av loppemarkeder er som regel prisene latterlig lave, og du kan få bæreposer med klær og bøker for en slikk og ingenting. Noen ganger blir til og med ting gitt bort gratis.

4. Let under bordene

– Hvis du leter under bordene, eller i esker som ikke er tatt ut, er sannsynligheten stor for at du kommer over ting noen har oversett.

5. Transportmulighet

– Hvis du plutselig finner noe utrolig fint er det en fordel å være nær en bussholdeplass eller bil, i hvert fall hvis det er møbler du oppdager.