Logg deg på Wannabebasen

Ikke medlem? Meld deg inn! Eller les mer om Wannabe.

Hva er Wannabebasen?

Wannabe er Aktiv I Oslo.no sin database hvor barn og ungdom og voksne som vil prøve seg som skuespillere, modeller og statister kan registrere seg.

Vi har alliert oss med forskjellige modellbyråer, castingbyråer, teatre og produksjonsselskaper som er interesserte i å få tilgang til en oversikt over håpefulle talenter som deg.

Meld deg inn i Wannabebasen

Byhistorisk utstilling – Oslo gjennom 1000 år

  • 1. januar – 31. desember

Kjøkken Foto: Rune AakvikByliv og byutvikling fra middelalderen til vår egen tid. «Kjøkkenveien til historien» – Kjøkkeninteriører fra middelalderen til i dag.

Den faste byhistoriske utstillingen i Bymuseets lokaler på Frogner Hovedgård åpnet i 1985, men utvikles kontinuerlig. Dette er vår faste utstilling som viser byens historie, utvikling og vekst – fra den lille middelalderbyen ved Alna til dagens storby med over 500.000 innbyggere. Filmen «Oslo i 1000 år» ble produsert i 2005 og er en integrert del av utstillingen. Den varer i ca 15 minutter og vises på norsk og engelsk.

Museet har startet opp arbeidet med å lage en ny utstilling som problematiserer og belyser sentrale aspekter ved Oslos historie og samtid. Byens utvikling i fortid og samtid, samt forskjellige menneskers erfaringer av å leve i byen til ulike tider vil utgjøre kjernen i utstillingen. Hovedperspektivet i utstillingen er historien om Oslo som møteplass, innvandrer- og innflytterby gjennom historien.

Utstillingen er basert på et rikt materiale av modeller, malerier, fotografier, gjenstander og individuelle historier som levendegjøres gjennom film og ulike typer digitale og audiovisuelle presentasjonsmåter.

Det er mulig å bestille omvisning for grupper eller skoleklasser.

GRATIS INNGANG
Tirsdag – søndag 11-16

Les mer om utstllingen på Oslo Museum >>

    Oslo Museum

  • Oslo Museum
  • Frognerveien 67
  • 0266 Oslo
Oslo Museum består av Bymuseet, Teatermuseet, Interkulturelt Museum og Arbeidermuseet.
Les mer

Flere arrangementer

Åpen atelier og utstilling - Oslo Open

26. - 27. april 2014
Det holdes åpen atelier der vi bl.a. viser pågående prosjekter lørdag, 26. april og søndag 27. april. Videre holdes det felles utstilling begge dager med flere kunstnere fra kunstnerfløyen.

Les mer om Åpen atelier og utstilling - Oslo Open

Separatutstilling med Anja Cecilie Solvik

26. april - 10. mai 2014
Velkommen til separatutstilling med Anja Cecilie Solvik 26. april - 10. mai 2014.

Les mer om Separatutstilling med Anja Cecilie Solvik

Har du hørt det - nå reiser døm til Eidsvoll!

04. mai 2014, 14:00-14:30
Bli med på Chrestines 1814-grublerier fra kjøkkenet på Frogner, der hun prater i vei om likt og ulikt og er raus med smaksprøvene.

Les mer om Har du hørt det - nå reiser døm til Eidsvoll!

Postkortets Dag

10. mai 2014, 11:00-16:00
Lørdag 10. mai arrangeres Postkortets Dag for fjerde år på rad i Oslo.

Les mer om Postkortets Dag

VITEN SKAPER KUNST - KUNST SKAPER VITEN

13. april - 11. mai 2014
Odd Tandberg, en av våre største modernister etter krigen fyller 90 år. Vitenparken markerer jubileet med utstillingen VITEN SKAPER KUNST - KUNST SKAPER VITEN.

Les mer om VITEN SKAPER KUNST - KUNST SKAPER VITEN