Søk i Aktiv i Oslo

Vurder lokaler og steder som passer perfekt for årets sommerfest i Oslo!

Vil du arrangere en skikkelig bra sommerfest i Oslo og omegn? Sommerfest (også kalt avslutningsfest før sommerferien) er i grunn like vanlig som julebord, bare mindre omtalt. En samlende sosial happening før man skilles for ferien kan bety mye for samholdet i gruppen.

Velg riktig lokale til festen i sommer

I Oslo har vi et stort utvalg av mulige lokasjoner når det kommer til å arrangere årets sommerfest. I denne oversikten skal du finne flere spennende alternativer. Vil du ut på Oslofjorden er det flere aktører som tilbyr dette, mens det også finnes mange spennende lokaler på Aker Brygge og Tjuvholmen.

Her vil du finne lokaler i alle mulige prisklasser, og til flere av stedene kan du ta med medbragt mat.

Mange eventbyråer og aktivitetsarrangører tilbyr sommerfest med det lille eller store ekstra, og her finner du oversikten.

Se også Aktiv i Oslos sommerguide for flere gode sommertips.

I denne store oversikten finner du alt du trenger for å arrangere den ultimate sommerfest. Mat, lokaler, aktiviteter – alt som lokker ut sommerfølelsen.

Syns du vi mangler noe, eller tilbyr du noe som du mener burde være i denne oppføringen? Send en epost til post@aktivioslo.no så hører du snart fra oss i Aktiv I Oslo.