Søk i Aktiv i Oslo

Yolo Events

Har du en god idè, men liten gjennomføringsevne? Eller mangler du til og med idéen? Yolo Events har både kreativitet og evne, og hjelper gjerne enten du har stort eller lite budsjett.

Du lever bare en gang. Gjør din neste fest til en uforglemmelig opplevelse!

Firmaevent – Business and pleasure

Intet skaper motivasjon og samhold mer enn en real fest! Få med deg dine ansatte/kollegaer på en uformell båttur eller kanskje en stilfull gallamiddag? Hva enn dere er ute etter, så har Yolo Events engasjement, optimisme, kreativitet og gode ideer. De søker å skape en event som står i stil til deres behov og ønsker enten det er en firmafest, det ultimate julebordet eller et tidenes kick off.

Les mer om ulike muligheter for firmafesten.

Privatevent – Fest og morro!

Det finnes bøttevis med anledninger som kan feires. Yolo Events hjelper deg å planlegge tidenes kalas slik at du selv kan slappe av og nyte opplevelsene. Her møter du ører som lytter til alle ønsker og budsjetter. Send en henvendelse for et uforpliktende tilbud eller for et møte. Om du planlegget bursdag, surprise party eller jubileum så er du i trygge hender.

Les mer om hva Yolo kan hjelpe med.

Bryllup og utdrikningslag – Yolove!

… og størst av alt er kjærligheten! Aldri får vi nok av den. Fortjener ikke din kjære litt ekstra oppmerksomhet kanskje? Yolo Events kan hjelpe deg med alt fra den minneverdige første daten, til frieri og drømmebryllup. La Yolo Events ta seg av organisering og detaljer, så kan dere nyte øyeblikkene og hverandre!

Les mer om mulighetene i bryllup og utdrikningslag.

Fotograf – Benytt Yolo Events sin egen fotograf..

..følger med GRATIS på de fleste eventer Yolo arrangerer, men kan også bookes til enkeltoppdrag. Trenger du bryllupsfotograf, familiefotograf eller portrettfotograf så er det bare å ta kontakt.

Ta en titt i galleriet.

 

Send melding til Yolo Events

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.