Xeast

Asiatisk fusion sentralt i hjertet av Nydalen med gode omtaler, herlig utsikt over Akerselven og flotte lokaler! Passer perfekt for selskap og alle typer events.

Se menyen her.

Julebord, Selskap & Event

Ser du etter selskapslokaler for firmafest, kick off eller andre arrangement så passer Xeast perfekt. Her får du unike lokaler med bordplass til 150 personer og de kan servere til kl. 03.00.

Xeast har to fantastiske solterrasser med utsikt over Akerselva, og kan arrangere fest for inntil 250 personer!  I lokalene er det mulig å bestille plass og langbord for både større og mindre grupper med plass til opptil 120 gjester inne – inkludert en lang og innbydende coctailbar.

Afterwork

Torsdager og fredager er det afterwork, med den beste maten, drikken – for ikke å snakke om stemningen i et fantastisk strøk.

Møtelokaler

Rett over Akerselva kan Xeast tilby møtelokaler av ulike størrelser. De samarbeider også med Fangene på Fortet som leverer morsomme opplevelser og teambuilding. Hva med å begynne dagen der, for så å spasere bort for dagens hygglige måltid med utsikt over elva i Nydalen?

Takeaway og Catering

Xeast leverer også nydelig catering og takeaway til både store og små anledninger. Xeast- appen gir alltid stor bonus på takeway som kan benyttes i restauranten.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.