Søk i Aktiv i Oslo

GoXplore AS

Gjennom GoXplore har du muligheten til å dra på Work and Travel eller jobbe som frivillig i utlandet. GoXplore tilbyr jobb- og reisemuligheter i hele verden.

Jobb & Reis i Utlandet

GoXplore AS

Er du lei hverdag og rutiner og kan tenke deg å oppleve noe nytt? Kanskje det å kombinere jobb og reise er tingen for deg? Gjennom GoXplore har du muligheten til å reise utenlands og jobbe som frivillig, dra på Work & Travel og mye mer.

GoXplore tilbyr jobb- og reisemuligheter i Australia, New Zealand, Canada, Fiji, Sør-Amerika, Afrika, Asia og indonesia. Med skreddersydde programmer kan du velge det som passer deg best!

Her kan du lese mer om GoXplore. 

Work and Travel

Vi gjør det mulig for deg å reise til Australia, Canada, New Zealand eller Sør-Afrika for å jobbe og reise! Dette er en perfekt måte å få så mye som mulig ut av din reise. Du kommer til å tjene penger underveis og på den måten ha råd til alle de heftige aktivitetene som landene kan tilby. Vi har hardtarbeidende arbeidsformidlere på plass, som gjør alt for at du skal få en jobb. For å kunne jobbe i landene må man oppfylle visse krav som myndighetene har satt. Vi ordner alt dette for deg, for at du skal kunne spare tid, penger og kunne begynne eventyret ditt fra dag en. Test surfing på Australias herlige strender, adrenalinfylte aktiviteter i New Zealand, opplev dyrelivet i Sør-Afrika eller ta skiene fatt og test noen av verdens beste skibakker i Canada. Mange kombinerer dette programmet med en jorden-rundt reise. Bli med og få ditt livs eventyr!

Surf i Australia

Teach and Travel

Etterspørselen etter engelsklærere i Asia er stadig økende, og dette er din sjanse til å hjelpe. Vi gjør det enkelt for deg å reise dit og jobbe. Med sine kule storbyer, vakker natur og god mat er det noe for enhver smak. Vi tilbyr deg muligheten til å utforske både Kina og Vietnam mens du får sjansen til å gjøre en forskjell for andre ved å undervise i engelsk og forbedre din CV. Etter å ha fullført et semester har du en TEFL sertifikat som gjør deg kvalifisert til å undervise engelsk i utlandet.

For å være i stand til å reise i vei til Asia og undervise engelsk, må du ha fullført en videregående utdanning, være minst 18 år gammel og har god kjennskap til engelsk (dette kontrolleres ved hjelp av en online engelsk test og eventuelt intervju før avgang). Du bør være nysgjerrig på nye kulturer som person samt fleksibel, åpen og eventyrlysten. Du står overfor en veldig spennende utfordring!

Her finner du mer informasjon. 

Frivillig arbeid med dyr

I mange deler av verden finnes det dyr som er utrydningstruet, skadet og sårbare. For å overvinne disse problemene har ildsjeler verden over etablert prosjekter for å hjelpe disse dyrene, såkalte frivillighetsprosjekter. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle våre reisemål, slik at du vil ha mulighet til å finne et prosjekt som passer deg. På den måten kan du også bidra med nyttig hjelp og kunnskap, samtidig som du får en uforglemmelig opplevelse. Hvis du er en person som er glad i dyr, så er dette programmet perfekt for deg!

Enten du er mann eller kvinne, ung eller gammel, gift eller enslig så har vi et frivillighetsprosjekt som passer for deg. Å jobbe som en frivillig kan være et annerledes avbrekk i den ellers kjedelige og rutinepregede hverdagen, en del av et prosjekt på skolen, arbeidserfaring som en del av din utdannelse eller yrke eller kanskje “bare” en annerledes og mer meningsfylt reise! Spør oss gjerne hvilke prosjekter som vil passe deg best. Det viktigste er at du finner et prosjekt hvor du kan bidra med ditt brennende engasjement! Akkurat nå har vi prosjekter i Australia, Kina, Sør-Afrika, Namibia, Botswana, Zambia og Zimbabwe.

Frivillig Arbeid i Namibia

Frivillig arbeid med mennesker

I mange deler av verden lever mennesker i fattigdom og mangel på kunnskap. For å overvinne disse problemene har entusiaster rundt om i verden etablert ulike prosjekter, såkalte frivillige prosjekter. Ved å delta på et frivillig prosjekt vil du være med på å gjøre en innsats som bidrar til å redusere problemene for mange. Å jobbe som frivillig betyr i praksis at du gir gratis arbeidskraft og samtidig bidrar økonomisk til det prosjektet du deltar på. Alle prosjektene vi jobber med har svært begrensede økonomiske ressurser og har daglige utfordringer da alt dessverre koster penger. Ved å jobbe som frivillig kan du bidra med nyttig hjelp og kunnskap, samtidig som du får en uforglemmelig opplevelse. Akkurat nå har vi prosjekter i Argentina, Costa Rica, Ghana, India, Kambodsja, Mosambik, NepalSør-AfrikaThailand , Zambia, Ecuador og Fjij.

Reiseforsikring

GoXplore tilbyr en enkeltreiseforsikring som er skreddersydd for deg som skal ut på et lengre utenlandsopphold eller aktiv ferie. Den viktigste forskjellen fra en vanlig reiseforsikring, foruten den svært gunstige prisen, er at forsikringen dekker deg når du jobber i utlandet og er bortreist lengre enn 3 uker i strekk. Forsikringen kan kjøpes av alle som er mellom 15 og 60 år, selv om du ikke er deltaker på et av GoXplores programmer. GoXplore tilbyr i tillegg til enkeltreiseforsikring også helårsforsikring, studentforsikring og incoming forsikring. Forsikringsselskapets nødnummer er alltid åpent slik at du kan være trygg på reisen!

Passer for:

  • Backpackere
  • Arbeid i utlandet
  • Utenlandsopphold i opptil ett år!
  • Hele verden
  • Aktive ferier (klatring, fallskjermhopp, strikkhopp, dykking, rafting osv.)
  • Spesielt gunstige priser for de under 35 år

Kontakt GoXplore

GoXplore holder til på Grünerløkka i Oslo. Stikk gjerne innom for en prat eller ta kontakt på telefon 22 35 80 20 eller info@goxplore.no.

Hvis du ønsker å lese mer om våre programmer kan du klikke her. Dersom du foretrekker informasjonen i papirformat kan du også bestille vår brosjyre gratis.

GoXplore er Skandinavias største tilbyder av jobb- og reisemuligheter i utlandet og har sendt tusenvis av eventyrlystne nordmenn ut i verden. GoXplore har programmer tilpasset eventyrlysten i deg. Mulighetene er mange og GoXplore hjelper deg på vei!

Send melding til GoXplore AS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.