Søk i Aktiv i Oslo

Williamsburg Oslo

Williamsburg finner du midt i Spikersuppa. En bar og restaurant i Oslo hvor dekadens og moderne design møter folkelig stemning. Her kan du senke skulderen og puste inn viben av Brooklyn midt i Oslo.

Willimansburg ligger midt i hjertet av Oslo sentrum

Midt i hjertet av Oslo sentrum, godt plassert på selveste paradegaten Karl Johan ligger Williamsburg Oslo. En urban, kul og unik restaurant og bar som serverer deilig amerikansk mat, Craft øl og amerikansk vin av topp kvalitet og til en hyggelig pris.

I luftige lokaler over 3 etasjer kan du suge inn den herlige stemningen av New York. Nærmere Williamsburg i Oslo sentrum kommer du ikke. Atmosfæren i lokalet er luksuriøs, med akkurat passe mengde røft og tøft.

Det perfekte spisestedet for lunsj eller middag med familie, venner og kolleger – mens på kveldstid blir Williamsburg til det hippeste stedet på Karl Johan! Om du ikke befinner deg nettopp her, vil du få følelsen av å gå glipp av noe stort!

På Williamsburg Oslo får du den ultimate kombinasjonen av perfekt tilbakelent stemning, herlig gourmet mat, og himmelsk drikke. Bare å glede seg!

Besøk hjemmesiden for mer informasjon her.

Skreddersyr og gjennomfører små og store arrangement

Muligheter

– Bedriftsarrangement
– Møterom
– Kick-off, sommerfest eller julebord
– Bursdagsfeiring
– Chambreè Separe

Kapasitet på Williamsburg Bab & Beer

– Restaurant sittende: 150 pers
– Restaurant stående: 250 pers
– Chambre séparée: 45 pers
– Uteservering: 120 pers (sommersesong)

Fasiliteter

– Tv-skjermer
– Mikrofoner
– Flipperspill
– WiFi
– Lydsystem
– DJ
– Handikap
– Chambre séparée

Meny

De har satt sammen en fristende meny de tilbyr større selskaper. På denne måten får du en smakebit av hele deres univers.

Se hele Sharingmeny selskap her

Et julebord med utradisjonell vri! 

Oslo har mange spisesteder og restauranter som kan tilby forskjellige typer mat, men hvor mange restauranter finner du med et amerikansk tema? Hjertet til Williamsburg Oslo hører til på kjøkkenet, og her vil du spise og drikke godt!

Med en meny bestående av grillede BBQ ribs, stekt kylling, dirty fries og andre favoritter fra NYC, kombinert med norske tradisjoner med morsom vri på pinnekjøttet eller juleribben, får du garantert et unikt julebord med fantastiske smaker!

Kapasitet: Julebord for opptil 180 personer sittende og 300 stående. Privat rom med kapasitet til 55 personer.

Mer informasjon om julebord og booking her.

Send melding til Williamsburg Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.