Vulkan Matsal

Vulkan Matsal stikker seg ut med sitt urbane utseende med kvalitet på konferanse og mat. De tilbyr alt fra møteromspakker, enkel lunsj eller en klassisk 3 retter.

Vulkan Matsal egner seg godt for det meste av eventer og selskap. Lokalene finner du i andre etasje i Mathallen på Vulkan. Her tar de imot grupper på inntil 100 gjester, og 110 i kinooppsett. Hele lokalet er på 200 kvm, men kan også deles i to mindre lokaler.

Kanskje du vil ha en egen restaurant for en kveld? Salen er tilknyttet eget kjøkken som kan leies ut til pop-up restaurant.

Selskap

Flotte selskapslokaler som passer alle typer anledninger. Her kan du booke halve eller hele rommet, til 50 gjester (eller mindre) og opp til 100. Alt av teknisk utstyr som man skulle trenge til selskap finner du her, inkludert anlegg for DJ og høytalere som enkelt kan kobles til PC/mobil for musikk. Det finnes egen bar i lokalet.

Les mer på Vulkan Matsal sine nettsider.

Inviter til julebord

Få et moderne julebord som garantert vil falle i smak! Her er det fleksible løsninger, og alt av teknisk utstyr. PC og telefon kan enkelt kobles til anlegget slik at man kan spille sin egen musikk. Det finnes også DJ utstyr slik at stemningen holdes høyt helt til stengetid.

Det er også egen bar i lokalet som blir bemannet dersom det er ønskelig, eller det kan på forhånd bestilles drikkepakker.

Firmaarrangement, kurs og konferanse

Her kan du invitere til alle typer firmaarrangement om det er møter, kurs eller konferanser.

Om du leier hele rommet, eller halve så finner du alt av teknisk utstyr som projektor, lerret, mikrofon, flip-over, PA-anlegg for DJ og det er 6 høyttalere i taket. PC eller mobil kobles enkelt opp via aux kabel for musikk eller konferanse. Det finnes en egen bar i lokalet.

 

Bryllup

Inviter til bryllup i moderne lokaler. Dette er fleksible lokaler som gjør det mulig å utforme det temaet dere ønsker for den store dagen. Hitchhiker tilbyr delikat bryllupsmat og lokalene tar opp til 100 spisende gjester.

Les mer på Vulkan Matsal sine nettsider.