Søk i Aktiv i Oslo

Vox Humana

Vox Humana er et kammerkor i Oslo, og sangerne er studenter eller tidligere studenter ved Universitetet i Oslo. Koret har egne konsertprosjekter og opptrer ved ulike typer oppdrag – fra jubileer og seremonier til bryllup og julebord.

Bryllup

Vox har lang erfaring med å synge i vielser, både i kirkelige og humanistiske, innendørs og utendørs. Det gir en helt spesiell stemning å la koret synge brudemarsjen til inngang og utgang. Under vielsen kan de bidra med rørende sanger der kjærligheten står i fokus – f.eks. Mitt hjerte er ditt og Så skimrande var aldrig havet. Eller hva med folketonen Nedi vester soli glader med magisk solistimprovisasjon?

Hvis dere er tidlig ute kan de kanskje også arrangere brudeparets spesielle sang. Tidligere har vi bl.a. arrangert og fremført You’ll never walk alone og You’re the inspiration på forespørsel. Koret kan også synge under selve festen. Hva med Dancing Queen, Sweet Dreams eller en full versjon av Bohemian Rhapsody?

Julebord

Tiden fram mot jul kan være preget av rovdrift på de kjente julesangene. Hva med å prøve litt annerledes musikk til julebordet? Vox Humana tilbyr alt fra gregorianske hymner til poplåter og drikkeviser, avhengig av om dere ønsker varm velkomst, ro i sjelen eller full fest. I samarbeid med dere setter de sammen et program som skaper den stemningen dere ser etter.

Eventer, konferanser og andre arrangementer

Enten du skal arrangere firmafest, 50-årslag, årsmøte, fagkonferanse eller jubileumsmiddag er Vox et godt underholdningsalternativ. Vox har medvirket på mange ulike arrangementer, og de skreddersyr et program som passer til anledningen.

Lyst til å være med?

Har du lyst til å synge i Vox Humana? Koret trenger stadig nye stemmer med et godt øre og blikk for det sosiale samspillet i et kor. Vox Humana har et bredt repertoar og de reiser også på turnéer innen- og utenlands. Besøk hjemmesiden www.voxhumana.no for mer informasjon

Send melding til Vox Humana

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.