Søk i Aktiv i Oslo

Viktor Trutt Ballettskole

Viktor Trutts Ballettskole tilbyr dansetimer innenfor klassisk ballet, jazz, hip hop og mer, med erfarne pedagoger. Barn og voksne er velkommen til kurs på Harestua i Oslo, og Fornebu i Bærum.

Dans deg glad og sunn. Viktor Trutt Ballettskole har et danse – og beveglesestilbud til alle. Her finner du spennende dansekurs for barn ned til 2 år, og for ungdom og voksne.

Typer kurs: 

Klassisk ballett for voksne

Klassisk ballett med tåspiss for ungdom og voksne viderekomne.

Aerobic jazzdans med yoga og stretching

Lystbetont trening for voksne og ungdom.

Jazz, Hip Hop, Streetdance for ungdom

Alder: 10+

Ballett og dans for barn med voksen

Alder: 2-6 år (med voksen)
Du danser, synger og beveger deg sammen med barnet.
Barnet får den første ballettkunnskapen gjennom lek, sang og bevegelse. De lærer posisjoner, musikkens rytme og dans i gruppe.

Barnedans og klassisk ballett

Alder: 4-6 år
Overgangen fra barnedans til klassisk ballett. En videreføring av “Dans med en voksen” for de barna som motivert til å danse alene.

Ballett for barn

Alder: 6-8 år
Grunnleggende klassisk ballett. Barnet lærer ballettens språklige sjanger, ulike utrykk i dansen og utvikler koordinasjonen. Tilrettelegges for nybegynnere. Innøvelse av danser.

Klassisk ballett viderekommende

Alder: 10+
Klassisk ballett for barn/ungdom som har danset en stund. Passer også for nybegynnere som tar en utfordring.

Sør-amerikansk folkedans

Alder: 5-10 år
Lær sør-amerikansk folkedans!

 Se timeplanen her >>

Om Pedagogene:

Viktor

Viktor Trutt er født i Moskva, men flyttet med sin familie til Israel og siden til Norge. Her utdannet han seg ved Den norske Balletthøyskole og Operaens Ballettskole i Oslo, og har høyere utdanning innen dans og pedagogikk. Han har vært tilknyttet landets institusjonsteatre, og danset ved alle landets store scener. Han har også deltatt ved mange av NRKs produksjoner innen dans, teater og i Norsk Film. Utenlands har han turnert ved flere av Europas og Israels nasjonale scener og festivaler.

Grete

Grete Brunvoll er Den Norske Operas første prima ballerina. Hun er fortsatt aktiv danser og koreograf. Grete, hennes mann og hennes svoger bidro i sin tid til å stifte Det Norske Opera Selskap som førte til at vi fikk Den Norske Opera. Etter en lang karriere som prima ballerina i Nasjonalballetten fortsatte hun å turnère for Riksteatret på kryss og tvers av Norge med dans og foredrag. Grete danset på Nationaltheatret for 60 år siden for freden og for kong Håkons hjemkomst. Grete har lang erfaring innen undervisning og selv drevet sin egen skole.

 

Kontakt Viktor Trutt Ballettskole

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.