Søk i Aktiv i Oslo

Vikingegarden Maurenga

Stedet er velegnet til arrangementer året rundt. De kan dekke bord til 140 personer, men samtidig vil det være mulig å skape en intim stemning for et selskap på 15 personer.

Opplev samvær og aktiviteter med historisk sus

Vikingegarden Maurenga åpnet 23. juni 2001. Vikingegarden har som mål at stedet med sin helt spesielle atmosfære skal gi gjestene opplevelsen av trivsel, harmoni og glede – et sted som egner seg både for å lære og å være.

Firmaarrangementer

Vikingegarden Maurenga har det siste året hatt firmaarrangement som satsningsområde. Det betyr at de har utviklet et konsept bestående av aktiviteter, god mat og godt drikke i historiske omgivelser. Med beliggenhet kun 2 kilometer fra Norges hovedflyplass kan man faktisk oppleve stillheten i det praktfulle kulturlandskapet som omkranser Vikingegarden.

På Vikingegarden kan de tilby en totalpakke bestående av transport, aktiviteter, underholdning, særegen norsk mat og selvfølgelig godt drikke. Aktivitetene kan bestå av samarbeidsoppgaver på tunet og i området rundt, en ridetur i Romeriksåsen, eller båt og vannaktiviteter på Hurdalsjøen. Det er kun fantasien som setter begrensninger. De har etterhvert fått mange kontakter innen underholdningsbransjen, enten dere ønsker et spektakulært sverdslag eller gladjazz, så skaffer de dette.

Private arrangementer

Langhuset på Vikingegarden er godt egnet som selskapslokale. Med åpen peisvarme, fakler og oljelamper opplever man en trolsk stemning inne i langhuset. Huset er i laftet tømmer. Vikingprofilen går igjen i bygningen, interiør, servering, m.m. Stedet er velegnet til arrangementer året rundt. Med sin særegne atmosfære vil Langhuset innby til fest og moro ved enhver anledning.

De kan dekke bord til 140 personer, men samtidig vil det være mulig å skape en intim stemning for et selskap på 15 personer.

Vikingegarden tar seg av hele arrangementet, borddekking, pynting, mat og serveringspersonale, selvfølgelig i tidsriktige klær. Har dere ønske om morsomme aktiviteter i løpet av kvelden, har de et godt utvalg aktiviteter som passer for alle og enhver.

Ønsker du et selskap som vil bli husket som særegent og originalt, ja da er stedet Vikingegarden Maurenga.

Kurs og konferanse

Deres konferanseavdeling holder samme stil som resten av Vikingegarden, men selvfølgelig med alle moderne fasiliteter.
De håndterer konferanser og grupper, inntil 40 personer på en profesjonell måte. De vil gjøre vårt ytterste for å tilrettelegge deres neste kurs/konferanse på en best mulig måte. Kun en gruppe pr. dag, dvs. at dere disponerer hele Vikingegarden under kurs/konferansen.

I Vikingegarden kan dere være alene uten forstyrrelser fra andre. Derfor vil det hos Vikingegarden være enklere å fokusere på det som er temaet for kurset eller konferansen. De historiske omgivelsene vil gi inspirasjon til kreativitet. De stiller med nødvendig AV-utsyr. Deres personale sørger for at dere til en hver tid har det utstyret dere måtte trenge.

Vikingegarden Maurenga tilbyr også catering.

Aktiviteter

Dersom gjestene ønsker å delta på morsomme aktiviteter, tilrettelegger de for dette på tunet eller i området rundt. De deler gjestene i lag på 6 – 10 personer. Hvert lag får med seg en av deres aktivitetsledere på en rundtur innom de ulike aktivitetene.

Her kan vi nevne: Pil og bueskyting, Øksekasting, Labyrint, Stort puslespill, Tårnbygging, Skyting på egen skytebane, Samspill, Lafting og Lava

Send melding til Vikingegarden Maurenga

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.