Søk i Aktiv i Oslo

Vikenbur Sommerleir

Er du mellom 13-17 år og har lyst til å delta på leir i sommer? Gjennom Vikenbur sommerleir kan du blant annet bli med på kurs i film, låtskriving, musikal, teater og tegneserieskapning.

Låtskriver 

På låtskriverkurs lærer du alt om hvordan du kan gå fra en liten idé til en ferdig innspilt låt. Kurset blir holdt av Olav Tronsmoen og Bård Mathias Bonsaksen, som til daglig jobber som låtskrivere og produsenter med både store og små artister.

De vil ta deg med på prosessene innen låtskriving og produsering, og i slutten av uken vil du sitte igjen med en innspilling av din helt egne låt!

Kurset passer for deg som er interessert i musikk, og krever ingen instrumentferdigheter eller erfaring med låtskriving fra før.

Tegneserietegning 

På dette kurset vil du lære å utvikle egne ideer og hvordan du bygger opp en tegneserie, med råd om fortellergrep og effekter. Du trenger ikke å ha med eget utstyr.

Kursleder Tore Strand Olsen har tegnet for blader som Pyton, Pondus og Rutetid.

Teater 

Dette er et teaterkurs for deg som har gjort en del teater fra før, men også for deg som ikke har så mye erfaring, men som synes teater er gøy! Dere skal skape en leken forestilling, hvor fantasien får blomstre. Her får du jobbe med skuespillerteknikk, formidling, tilstedeværelse og samspill gjennom en kreativt skapende prosess.

Kurset vil ha en fysisk og leken innfallsvinkel med fokus på å skape noe sammen som et kompani/gruppe. Gjennom forskjellige øvelser og metoder skal dere forske i ulike måter å skape teater på.

Film

På dette kurset vil du lære om å lage og spille i ekte kortfilm. Vi skal lage to kortfilmer fra manus-til ferdig klipp.  Du vil lære om skuespill for kamera, regi, manus, filmfoto, Mac-redigering og lydarbeide. De har alt utstyret du trenger!

Musikal 

Dette kurset passer for deg som liker å kombinere sang, dans og skuespilleri. Dere gjør repertoar fra kjente musikaler. Kurset avsluttes med en liten arbeidsvisning på scenen.

Her kan du lese mer om de ulike kursene. 

Kontakt Vikenbur Sommerleir

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.