Søk i Aktiv i Oslo

Tukthuset

Hvis du skal arrangere fest med en helt egen atmosfære er dette plassen! Tukthuset kan servere inntil 200 gjester om gangen, og det er mulig å sitte skjermet fra andre gjester.

Tukthuset kan de friste med delikatesser fra det latinamerikanske kjøkken. Kokkene som jobber på kjøkkenet lager det de er best på fra sine hjemland i Latin-Amerika!

Restauranten har fokus på god mat og gode råvarer.

Matbaren fungerer som en behagelig familierestaurant på dagen, mens på kvelden fylles plassen av musikk som inviterer til dans og den store baren byr på latinamerikanske klassikere. I tillegg kan du få servert empanadas som nattmat helt til klokken 02.30 i helgene.

Selskap og utleie

Hvis du skal arrangere fest med en helt egen atmosfære er dette plassen! Her kan du invitere til julebord med latinamerikansk meny, sommerfest med skikkelige latinorytmer, eller et annet arrangement der du ønsker en helt unik ramme rundt festen.

Tukthuset kan også booke både DJ’s, band og danseinstruktører til festen.

Tukthusmuren som har stått der siden 1700- tallet skaper noe helt særegent og historisk ved lokalet. Muren deler restauranten i to avdelinger, så det er fullt mulig å booke bord på innsiden av muren slik at man kan sitte skjermet fra de andre gjestene.

Ta kontakt for skreddersydde menyer til større selskap, eller lukkede arrangementer utenom åpningstidene.

Julebord

Inviter til et julebord utenom det vanlige. Du kan booke plass på en av sidene ved Tukthusmuren, eller hele restauranten som tar opp mot 200 gjester. Tukthuset har en egen julemeny. Det blir julemiddag tilberedt på latinamerikansk vis!

Fasiliteter

WiFi, prosjektor og lerret, lyd, HC-toalett og adkomst midt i Oslos hjerte. Stedet kan brukes til møter og små konferanser, mulig å booke DJ’s, musikk og underholdning