Søk i Aktiv i Oslo

Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

Hvorfor ikke invitere til en opplevelse utenom det vanlige med et stemningsfullt selskap eller et foredrag tett på naturen? Lavvoen har kapasitet på inntil 150 personer.

På Tryvannstua har Bjørg og Erik Fredskov vertet opp turgåere og gjester i over 15 år.

I våre lavvoer kan vi tilpasse opplevelsen til ditt behov – enten du vil ha oppdekning med hvite duker og 3-retters, eller en enklere variant ute i det fri.

Vi skreddersyr opplevelsen etter deres behov. Vi har satt sammen en meny med et bredt utvalg fra våre kokkevenner. Her finner du fristelser som passer godt til stemningsfylte måltider. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å komme med ønsker og innspill.

Lavvo og utstyr

Vår lavvo i Familieområdet er nyoppusset og utvidet, og har nå enda bedre kapasitet! Som basis er våre lavvoer utstyrt med bord og benker, varme ved behov, bar og avsatt plass til matlaging. Denne passer for grupper fra 30 til 150 personer. Trenger du musikkanlegg, trubadur, dj eller en gitar har vi selvsagt dette på lager! Lavvoene passer som samlingspunkt for alt av fester, bedriftsarrangement, idrettslag eller bursdager.

Kontakt Tryvannstua og Lavo i Oslo Vinterpark

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.