Søk i Aktiv i Oslo

Tribe Skøyen på Harbitz Torg

Tribe Skøyen ligger sentralt lokalisert på Harbitz Torg - det nyoppussede området på Skøyen - i nærhet av offentlig transport. Her finner du møte- og konferanselokaler med kapasitet opptil 12 personer, coworkingspace og servering av kvalitetsrik mat og drikke.

Tribe Skøyen er et stort og fleksibelt kontorbygg i høy miljøklasse. Bygget har energimerke A og den anerkjente bransjestandarden BREEAM-NOR Excellent. 

Ønsker du en omvisning på Tribe Skøyen kan du ta direkte kontakt via kontaktskjemaet på denne siden, eller via dere hjemmeside her.

Møterom

To møterom har runde bord med kapasitet fra 1 – 10 personer. 

Seks styrerom med kapasitet fra 1 – 12 personer.

Alle møterommene kommer med flatskjerm med HDMI-kabel, overgang til Mac og gratis trådløst nettverk. Du kan enkelt sette sammen den pakken som fungerer best for deg, enten du trenger møterom hele eller deler av dagen, med eller uten servering.

Mer informasjon om møterommene finner du her.

Servering, personalrestaurant og restaurant Hos Alma

Tribe Skøyen tilbyr servering som frukt, kaffe/te, vann og noe søtt til møterommene. 

Kaffebaren på Tribe Skøyen er åpen under hele arbeidsdagen. Her tilbys det flere varianter av påsmurt mat, yogurt eller den aller beste kaffen. Personalrestauranten serverer lunsj alle ukedager fra 11.00 – 13.00. 

Restauranten Hos Alma ligger i samme bygg. Et supert alternativ er f.eks servering til valgt møterom, lunsj i personalrestauranten og felles middag eller privat selskap på Hos Alma etter en suksessfull møtedag. 

Coworking på Tribe Skøyen

Coworking er et konsept som går ut på å leie en pult eller et kontor alene eller med andre hvor dere sammen utgjør man en gruppe i et kontorfelleskap. Ønsker du å se hvordan coworking fungerer på Tribe Skøyen? Ta kontakt, de tar deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Mer informasjon om de fleksible løsningene finner du her.

Kontakt

Harbitz Torg, Harbitzalléen 5, 0275 Oslo
Tlf: +47 481 87 000
E-post: skoyen@tribeoslo.no

Facebook: @tribeoslo
Instagram: @tribeoslo

Velkommen til Tribe Skøyen på Harbitz Torg!

Send melding til Tribe Skøyen på Harbitz Torg

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.