Søk i Aktiv i Oslo

The Well

The Well er et fantastisk opplevelsesparadis for voksne, med unike spa- og badeopplevelser. Perfekt for par, venner, sosiale sammenkomster og utdrikningslag. Her har de møterom og selskapslokaler som kan kombineres med fantastisk velvære.

The Well – en oase av velvære som omfavner deg må en måte hvor du blir lullet inn i varm ro og rubelrikt velbehag.

Om “Paradis” har en destinasjon i Oslo finner du den her. På Kolbotn, et drøyt kvarter fra Oslo sentrum, ligger The Well; Nordens største spa- og badehus. The Well er kilden til helsefremmende velvære og de finnes for at folk skal finne tilbake – til kroppen, til pusten, til hverandre – gjerne iført en deilig, myk og naturfarget badekåpe.

Stedets atmosfære fortryller med overøsende dryss av ren fornøyelse. Her kan du i hygge og harmoni nyte badetradisjoner fra hele verden. De rike opplevelsene er fordelt på 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, restaurant, barer og mye mer. 

Hvorfor velge The Well?

De fleste bygger hotellet først, deretter et spa. The Well bygde Nordens største spa- og badehus først og deretter et hotell. Kjernen er spaet og velvære.

10 gode grunner:

 • Et besøk er helsefremkallende
 • Medisinsk forskning viser at regelmessig bruk av sauna og dampbad styrker immunforsvaret
 • Jevnlig bruk av sauna og dampbad kan gjøre mirakler for huden din 
 • Den varme luften renser porene i huden og øker blodsirkulasjonen
 • Varme gir velvære og kan bidra til at du slapper av på en bedre måte, som igjen kan påvirke mental helse
 • Et besøk i saunaen kan lette spenningshodepine som er forårsaket av stress
 • Regelmessig badstubad kan redusere risikoen for hjerteinfarkt med så mye som 63%, ifølge en finsk studie
 • Studier viser at regelmessige og hyppige badstueøkter betydelig kan redusere risikoen for hjerneslag
 • Saunabesøk kan redusere risikoen for å utvikle demens og Alzheimers, ifølge samme finsk studie som nevnt over
 • Tid til selvpleie er som balsam for både kropp, sjel, hjerte og sinn

Du kan lese mer om de helsefremkallende effektene her.

The Well Spa

 • Saunaopplev et stort utvalg av saunaer. Velg mellom behagelig varme for en avslappende effekt, eller brennhete saunaer som setter i gang blodsirkulasjonen.
 • Bassenger og dusjer – vann har en beroligende effekt på kroppen. Senk deg ned i et basseng med behagelig, varmt vann, eller nyt at vannet strømmer over kroppen din fra en av de mange dusjene.
 • Dampbad – prøv den sanserike opplevelsen av et dampbad. Høy luftfuktighet, varme og behagelig duft, i tillegg til vakkert interiør gjør et besøk i et av dampbadene til et must.
 • Japansk badehusi Japan er baderitualer en sentral del av folks hverdagsliv, og å bade anses som en egen seremoni. Opplev japansk badekultur i det Japanske badehuset.
 • Hamam – varme, damp, skrubb og massasje er hjørnesteinene i Hamam. Ritualet har sine røtter fra Sentral-Asia og var blant annet populært i de romerske termene i det gamle Romerriket.
 • Ritualerdelta på aufguss og andre ritualer som arrangeres i saunaene og dampbadene. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden, slik at du kan oppleve en verden av velvære på Nordens største spa.
 • Behandling – sett prikken over i-en på spadagen din med en behandling i Behandlingsavdelingen. Se The Wells behandlingsmeny her for å finne en behandling som passer for deg.

Utforsk mer av The Well Spa her.

The Well Hotell

Det var duket for store smil da hotellet åpnet 1.juni 2021. 

The Well tror på naturens helsebringende kraft og har derfor skapt et spa og hotell som nærmest vokser ut fra den eviggrønne barskogen.

Hotellrommene danner en behagelig ramme for oppholdet ditt og de er innredet i en eklektisk mix av komfort og luksus – hvor naturens elementer går igjen i alle rom. 

Sparestaurant, bar og Naturli® Wellness Lounge

Det er noe ekstra fristende med badekåpe-apertiff og lunsj i den safari-inspirerte loungen. For å ikke å glemme toppnivået på serviceintillingen til de ansatte. Servitørene oser av seg anbefalinger og de kan menyen ut i fingerspissene. De avslører også med glede sine egne favoritter. Maten, drinkene, kaffen, til og med vannet smaker ekstra godt her. Det er mye mulig at den indre roen (i en kropp surret inn i mykt bomull) gjør at smaksløkene får en helt ny og kulinarisk opplevelse.

 • I 3. etasje er The Wells Sparestaurant. Her kan du nyte et smaksrikt måltid i rolige omgivelser. Se menyen til Sparestauranten her.
 • I 3. etasje ligger også The Well Bar. Har kan du kjøpe lette salatretter og snacks, i tillegg til drikkevarer som vann, juice, kaffe, øl og vin.
 • I 1. etasje ligger Naturli’® Wellness Lounge. Der serveres det plantebasert, sunn og ikke minst bærekraftig matretter som smaker fantastisk. Se menyen til Naturli’® Wellness Lounge her.

Digital Detox

Her får du får virkelig oppleve nuet (i ekte sanntid) – kalt “Digital Detox”. Enhver digital enhet må utebli fra opplevelsen. Det finnes derfor ingen digitale tyver som kan stjele tid og oppmerksomhet fra å ta inn alle sanseinntrykk fra The Well’s luksuriøse omgivelser. Her går du inn med hverdagsrelatert stress i kroppen, kommer ut med ny indre ro og våkner dagen etter i kalasform.

The Well Gavekort

Hva gir man en som har alt, en du er glad i, en som fortjener litt ekstra oppmerksomhet, eller en du bare vil overraske? Et gavekort til egentid – på The Well (selvfølgelig).

Gavekortet er gyldig i 12 måneder og kan kjøpes på The Well Shop (da får du det umiddelbart), eller på deres nettside her (da sendes det i posten med leveringstid på ca 7 dager. Velger du dette må du aktivere gavekortet før bruk, dette av sikkerhetsmessige grunner for din egen del). 

Gavekortet kan brukes til alt, det fungerer som et betalingskort. Både spa-inngang, behandlinger og produkter – alt etter summen gavekortet er ladet med.

“The Well Naken”

Det er noe helt eget ved The Well’s behagelighet. Det er trygt, velkomment og nydelig, og samtidig noe nakent over det hele – bokstavelig talt.

MÅ du være naken? Nei, du må ikke det, du kan bruke The Well’s eget badetøy og/eller til enhver tid dekke deg til med et peshtemal; et stykke lett bomullstøy som er svært absorberende og tørker fort.

“The Well Naken” har blitt et eget og godt kjent “ord”. “Du er ikke naken, du er The Well Naken.” Det betyr at på tross av forbudet mot ordinært badetøy, hvor The Well har gjennomført dette på en så naturlig og sofistikert måte, føler du deg aldri naken. Der er man bare “The Well Naken”; som bak spaets fire vegger sender alle dagligdagse tanker om nakenhet bak glemselens slør.

Les mer om “Den nakne sannhet” på The Well sin hjemmeside her.

The Well Buss

The Well har sin egen gratis-buss, den går normalt sett fra Clarion Hotel The Hub og direkte til The Well – og det på kun 25 minutter. Norge har vært rammet av pandemi og nedstengning i lang tid, sjekk derfor ut The Well sine hjemmesider for å se om bussen går eller ikke.

“Buss 83 Tårnåsen” tar deg til The Well. Ruta fra Jernbanetorget tar 40 minutter, og busstoppet for å komme til The Well heter Granholtet. Det tar 6 hyggelige minutter å gå fra Granholtet til opplevelsesparadiset.

Foretrekker du derimot å ta toget, kjører VY to linjer til og fra Kolbotn stasjon: L2 og L22. Disse linjene korresponderer med to ulike busser til Granholtet fra Kolbotn stasjon. “Buss 87 Ski Stasjon” og “Buss 83 Tårnåsen”. 

Vil du virkelig slå på stortromma har The Well en avtale med Privatedriver.no om fastpris fra kr 560,- hver vei, fra hvor som helst i Oslo Kommune.

Parkering

The Well har 142 parkeringsplasser, 4 handikapplasser og EL-bil-plasser rett utenfor anlegget. Les mer om The Well’s parkering her.

Kontakt The Well

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.