Søk i Aktiv i Oslo

The Well Spa

Kun 15 minutter utenfor Oslo finner du The Well - en unik destinasjon som forener førsteklasses spaopplevelser, luksuriøs overnatting og kulinariske nytelser. Enten du er på jakt etter eksklusive spabehandlinger, en avslappende helg eller en romantisk ferie, inviteres du til å nyte en verden av velvære.

Spa & Velvære

The Well er Norges største spa – og et opplevelsessenter av helse og velvære med badetradisjoner fra hele verden. Her kan du sjekke ut fra omverden og inn i egentid for deg selv eller med en du er glad i.

Hos The Well kan du oppleve 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, orientalsk hamam, rhassoul, restaurant, barer og mye mer.

Les mer om tilbud og behandlinger. 

Eget uteområde 

Det store uteområdet har bassenger, boblebad, solsenger, Cabanas, Pool Side Bar og en unik Skulptursti.

Mat & Drikke

På The Well kan gjester nyte et bedre måltid på en av de to restaurantene: Mori eller Brasseriet.

Restaurant Mori, som ligger på toppen av The Well med utsikt over trekronene, tilbyr en smaksrik reise gjennom asiatiske smaker og lokale råvarer. Kjøkkensjef Richard Bocarro og hans team har satt sammen en serie med fengende retter designet for å deles – noe som skaper en unik stemning.

For en avslappet lunsj eller middag etter samlingen er Brasseriet perfekt, med en meny som består av franskinspirerte fristelser laget av nydelige råvarer.

Les mer og se menyer. 

Overnatting

Det er noe magisk med å ta en pause fra hverdagen.

The Well har 104 hotellrom som er designet for maksimal komfort og avslapning.

Hvert rom er nøye innredet med eksklusive materialer og varme, behagelige farger. Med store vinduer får du en fantastisk utsikt over den omkringliggende skogen.

Les mer om hotellet. 

Send melding til The Well Spa

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.