Søk i Aktiv i Oslo

The Well Hotell – Spa Resort

The Well Hotell er en unik spa-resort, omfavnet av massiv barskog og fylt med interiør til ære for eleganse, for mennesket og for moder jord. Designet fremstår nærmest som en hyllest til naturens egne mesterverk. The Well sier det som best: Sjekk inn - pust ut.

The Well Hotell

Som en sødmefylt bonushistorie til Norges mest spektakulære spa – The Well – har The Well Hotell åpnet dørene. Et hotell som uten minste tvil har tilegnet seg eksklusivitetens organiske flyt, i fortreffelige omgivelser du aldri vil forlate. Dette er Oslos suverent beste og mest etterlengtede hotellnyhet. 

Besøk deres hjemmeside her.

Indre ro og velvære

The Well Spa Resort er et naturpreget himmelrike. Et opphold her fungerer som både balsam og olje for eget maskineri – her finner du roen. En indre ro i bemerkelsesverdig harmoni. Og resten av verden … hvilken verden? Den eksisterer ikke lenger. Fornøyelsene tar deg med på en frydefull ferd fullstendig fri fra omverdenen. Her finner du virkelig veien tilbake til deg selv. For et sted! Dette er en vindstille hvilepuls lullet inn i en varmt resort. 

Du fortjener både spa og overnatting på The Well

The Well tar både natur, magi og miljø på alvor. Det er umulig å sky klisjeen om at “du fortjener det” i snakk om The Well Hotell – for dette, det fortjener du. Og hotellet fortjener enhver varm anbefaling; enten du trekkes mot det uforglemmelig spaet, velkomst og service du vil snakke om til andre, komfort og hvilepuls du vil gjenta, eller et bunnsolid konsept hvor kun én ting står i fokus – deg.

Book overnatting på The Well Hotell her.

The Well Spa

Spaets atmosfære fortryller med overøsende dryss av ren fornøyelse. Her kan du i hygge og harmoni nyte badetradisjoner fra hele verden. De rike opplevelsene er fordelt på 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, restaurant, barer og mye mer.

Les mer om The Well Spa her.

Hotellrommene

Hvert av rommene er innredet med møbler i slik komfort at du vil ta det med deg hjem. Det er en vidunderlig opplevelse å våkne i deres King Size seng fra Wonderland. I omgivelser som behager både kropp, sjel og sinn, viten om The Well Spa som venter på din ankomst, er det hele tilrettelagt for triumf og opplevelser som vil gjentas. Hotellrommets bad er som et eget spa med velduftende såper og kremer, fossefalldusj og flislagte flater, myke badekåper og spatøfler. Her kommer dype innpust og langsomme utpust naturlig.

Ta en titt på de ulike hotellrommene her.

Energigivende og smaksrik mat og drikke

Det er noe ekstra fristende med badekåpe-apertiff og lunsj i den safari-inspirerte loungen. For ikke å glemme toppnivået på serviceintillingen til de ansatte. Servitørene oser av seg ekspertise. De avslører også med glede sine egne favoritter. Maten, drinkene, kaffen, til og med vannet smaker ekstra godt på The Well. Det er mye mulig at den indre roen (i en kropp surret inn i mykt bomull) gjør at smaksløkene får en helt unik og kulinarisk opplevelse.

Mori
I 8. etasje finner du Mori. Her serverers nøye utvalgte smaker fra det asiatiske kjøkken – med kjærlige referanser til den tradisjonelle japanske Kaiseki-stilen.
Les mer om restauranten her og se menyen her.

Biblioteket
I 2. etasje finner du den sosiale baren Biblioteket

Brasseriet
​​I 3. etasje i spaet finner du Brasseriet der du kan du nyte et smaksrikt måltid inspirert av det franske kjøkken, iført badekåpe.
Se menyen til Brasseriet her.

The Well Bar
I 3. etasje i spaet ligger også The Well Bar. Har kan du kjøpe lette salatretter og snacks, i tillegg til drikkevarer som vann, juice, kaffe, øl og vin.

Naturli’® Wellness Lounge
I 1. etasje ligger Naturli’® Wellness Lounge. Der serveres det plantebasert, sunn og ikke minst bærekraftig matretter som smaker fantastisk.
Se menyen til Naturli’® Wellness Lounge
her.

Upåklagelig service

Det er rett og slett umulig å ikke bli overbegeistret av The Well Hotell. Det finnes det mange grunner til. Deres genuine og menneskelige service, med utilslørt oppmerksomhet til sine besøkende, bringer med seg en etterklang av at du er deres viktigste gjest. Og det er du. Her ligger servicen og engasjement tykt utenpå, men kommer utvilsomt fra innsiden. Det hviler en lidenskap for balanse og velvære over både hotellet og spaet, og ingenting er lagt opp til tilfeldighetene. Menneskene, fargepalettene, formene, lydene, utsikten og detaljene fungerer som en sang og dans i felles rytme – med usvikelig fokus på sannheten alle mennesker kjenner til; naturen er dypt beroligende.

Konferanse, kurs, møte eller event på The Well

The Well er en vakker spa resort med enestående event-, kurs-, møte- og konferansefasiliteter. Deres 7 lokaler av ulik størrelse kan leies både med og uten overnatting, og med og uten spa – alt etter hva som er av ønske og behov. En eventkoordinator på The Well vil fra A-Å bidra til sømløs skreddersying både før og under arrangementet. Her kan dere nyte et svært unikt og minneverdig faglig og/eller festlig event. 

Les om event- og konferansemulighetene her. 

Velkommen til The Well Spa Resort!

Send melding til The Well Hotell – Spa Resort

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.