Søk i Aktiv i Oslo

The Well Business

Kun 20 minutter fra Oslo sentrum, tilbyr The Well en unik destinasjon med moderne kurs- og konferansefasiliteter kombinert med kulinariske opplevelser. Skap minneverdige øyeblikk og inspirerende møter i en luksuriøs setting som kombinerer arbeid og avslapning.

Møterommene 

The Well har åtte eksklusive møterom med plass til 6–40 deltakere. Møterommene er elegant og behagelig innredet, med store vindusflater som slipper inn energigivende dagslys og gir utsikt til skogen som omkranser området.

Alle møterommene er utstyrt med de nødvendige tekniske fasilitetene for å sikre en sømløs møtedag.

Fellesområdene i møteavdelingen er luftige og utsmykket med kunstverk fra verdenskjente kunstnere, og inkluderer en behagelig lounge, mindre sittegrupper og et barområde for mingling.

Kunst er en integrert del av opplevelsen på The Well, med over 140 verk av kjente kunstnere som Jaume Plensa, Ludvig Eikaas og Gustav Vigeland.

Les mer om de ulike møterommene. 

Mat & Drikke

På The Well kan deltakerne nyte måltider på en av de to restaurantene: Mori eller Brasseriet.

Restaurant Mori, som ligger på toppen av The Well med utsikt over trekronene, tilbyr en smaksrik reise gjennom asiatiske smaker og lokale råvarer. Kjøkkensjef Richard Bocarro og hans team har satt sammen en serie med fengende retter designet for å deles, noe som skaper en unik atmosfære.

For en avslappet lunsj eller middag etter samlingen er Brasseriet perfekt, med en meny som består av franskinspirerte fristelser laget av nydelige råvarer.

Dagen kan også avsluttes i Biblioteket Bar, vakkert utsmykket med billedkunst som gir en lun og fin stemning.

Les mer og se menyene. 

Gjør noe hyggelig sammen

Når du samler kollegaene dine er det viktig med både faglig innhold og gode avbrekk som stimulerer viktige samtaler og godt samvær.

The Well tilbyr en rekke aktiviteter, fra vinsmaking til bootcamps og privat aufguss. Disse aktivitetene gir muligheter for avslapning og teambuilding, noe som styrker samholdet blant deltakerne.

Les mer om de ulike aktivitetene. 

Overnatting

The Well har 104 hotellrom som er lune og delikat innredet, og gir en perfekt kombinasjon av komfort og luksus.

Hotellrommene tilbyr en behagelig og avslappende ramme for ditt opphold, og sørger for at deltakerne kan trekke seg tilbake og lade opp etter en innholdsrik dag.

Se mer. 

Referanser

Bertel O. Steen

“Vi har alltid flotte konferanseopplevelser på The Well Hotel. Profesjonell service, fine lokaler og nydelig mat setter rammen for et vellykket opphold i fantastiske omgivelser. Dette er et sted vi stadig kommer tilbake til.”

– Marit Schiefloe
Travel & Event Manager

L’Oréal

“Vi vil si at The Well er en av de beste plassene i Norge for å sikre de mest luksuriøse opplevelsene for våre kunder på arrangementene våre.”

– Jekaterina Beresneva
Country Education Manager

Send melding til The Well Business

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.