aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

The Gatsby Maze Ecape Room

Reis tilbake i tiden - løs gåtene og avslør verdenshistoriens «Bad Guys» før de slår til. Escape Room med live skuespillere og virtuell virkelighet.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

I Oslos splitter nye Escape Room konsept, The Gatsby Maze, tar du og dine venner på dere rollen som «Tids Agenter» og reiser tilbake i tiden for å endre utfallet av historiske hendelser. Gjennom mysteriene dere avslører og forandringene dere gjør, forbedres forhåpentligvis historien og dermed også nåtiden.

Opplevelse for livet

Dette er en opplevelse helt utenom det vanlige, der du og dine venner må jobbe sammen for å løse et viktig oppdrag. For å lykkes må dere knekke kodene dere får fra skuespillere, virtuell virkelighet og en verden full av gåter, oppgaver og hemmelige oppdrag.

Skreddersydd for utdrikningslag, teambuilding og vennegjenger

The Gatsby Maze er drevet av 4 skuespillere fra Oslo. De vet hva som skal til for å få en bra opplevelse i byen og skreddersyr deres tur etter deres behov og ønsker. The Gatsby Maze er således det perfekte Escap Roomet for utdrikningslag (det er lov med medbragt), bursdager, teambuilding, mindre firmaer, familier og vennegjenger.

Som i en film!

Det unike med The Gatsby Maze er at skaperne bak konseptet kommer fra film- og teaterverdenen. Du kan derfor forvente å bli dratt inn i en stor, helstøpt og episk historie, som sammen med live skuespillere, er med på å lage en unik opplevelse du sent vil glemme. Du og dine venner blir hovedpersonene i et stort verdensomspennende agent-action-drama.

Her kan du lese mer om The Gatsby Maze

Tidsreisende Agent

Det internasjonale konsernet M.A.Z.E. corp. har utviklet en måte å sende personer tilbake i tid. Denne teknologien bruker de til å skaffe bevismateriale mot korrupte og løgnaktige maktpersoner i vår fortid, men de trenger din hjelp som «Tids Agent» til å reise tilbake og avdekke hemmelighetene, slik at vår verdenshistories «Bad Guys» får den straffen de fortjener, – og slik at nåtiden forhåpentligvis blir en anelse lysere.

Fantastisk underholdning

Escape Room, eller utbryterspill, er et live underholdningsspill der en gruppe mennesker blir låst inne, og deretter må løse en rekke oppgaver for å komme seg ut innen en viss tid. Man må bruke logikk, samarbeide og tenke på nye måter for å løse oppgavene som finnes i rommet.

Kvalitet foran kvantitet

I det Gatsby Maze har de ikke store rom med plass til flere ti-talls personer, der brorparten blir gående i 60 minutter uten noe å gjøre. De har derimot helt unike opplevelser for mindre grupper, der du og dine valg og oppdagelser er en viktig del av spillet og opplevelsen.

Priser

The Gatsby Maze koster 349 NOK per person.

Book Her

Gavekort

Har en eventyrlysten venn bursdag? Et gavekort på en tidsreise hos The Gatsby Maze kan være den perfekte gaven for en fin opplevelse sammen!

Book Her

Barn

Escape roomet anbefaler en nedre aldersgrense på 10 år, men er fleksible og finner løsninger om publikum selv ønsker å ha med seg mindre barn inn i tidsmaskinen. Barn til og med 14 år må være i følge av minst én voksen.

Publikumsomtaler

“I loved the Gatsby Maze. It is a genius and mind twisting business.”

«Totally epic! Have been doing escapes all over the world, but this one is special! Masterpiece!»

«This was brilliant, perfection to the bone, a little mind *bleep* and so much fun. Perfect! Just perfect!»

Les også flere anmeldelser på Tripadvisor: