Team Escape

Hos TeamEscape kan du ta med venner og kollegaer inn i et spennende kappløp med tiden. Finn ledetråder, løs gåter, kombiner dem, og løs mysterier – med et mål: å unnslippe! Perfekt for vennegjenger, utdrikningslag og firmaarrangement.

TeamEscape har skreddersydde opplegg som passer for enhver anledning! Her har du den perfekte aktivitet for julebord, teambuilding, utdrikningslag, dater og burdager. Her kan de tilby spenning og moro for opptil 30 personer. TeamEscape gir også rabatt til barnefamilier.

Teambuilding og firmaarrangement

Spillene hos TeamEscape er den ultimate aktiviteten for teambuilding. I en spennende, morsom og annerledes setting får kollegaer lekt og testet sine samarbeidsevner. Hvem tar en naturlig lederrolle, hvem løser oppgavene og hvem bidrar med kreativitet? Samtidig skaper man minner sammen utenfor jobb som også er med på å styrke samholdet i gruppen.

Kick off og julebord

Start dagen med den aktiviteten som er en skikkelig «icebreaker». TeamEscape har muligheten til å engasjere opptil 30 personer samtidig. En perfekt start på kvelden og det gir alle noe å prate om i ukesvis.

Utdrikningslag

Escape rooms har blitt en svært populær aktivitet på utdrikningslag. Her får hele vennegjengen delta i et spennende spill der dere samarbeider om å løse oppgaver og mysterier. Her kan alle delta og får muligheten til å være med kommende brud/brudgom.

Bursdager

Hvorfor ikke ta med bursdagsbarnet på en morsom opplevelse med familie og venner, eller gi et gavekort så bursdagsbarnet kan gå med hvem han/hun vil? Garantert en populær bursdagsgave!

TeamEscape har to 5 ulike spillrom:

The Gallery
The Kidnapping
Mr Nobody’s Frist Case
The Missing Diamond
The Murder at the Café

– TeamEscape har to lokasjoner; Wessels gate 4 og Hegdehaugsveien 21.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.