TBA Events

TBA Events er en totalleverandør på alle arrangementer de gjennomfører. Det betyr stålkontroll på hele verdikjeden fra planlegging til gjennomføring og den viktige evalueringen i etterkant. De har en bred portefølje med kjente DJs og artister, i tillegg bruker de et knippe håndplukket personell med lang erfaring på sine arrangementer.

For TBA er det viktig at kunden skal føle seg innlemmet i planleggingsprosessen; om de ønsker det. Det er tross alt de som skal sitte igjen med den gode opplevelsen. Av og til er det selvfølgelig ønskelig at de skal ta oss av hele prosessen. De opererer med en fleksibel og åpen tankegang hvor målet er å tilfredsstille kundens ønsker og behov. TBA disponerer en rekke lokasjoner til varierende formål i Oslo og omegn. De har har gjort dette i mange år, og streber etter å levere en uforglemmelig opplevelse, uavhengig type arrangement.

Sjekk facebooksiden her

Gjennom gode leverandøravtaler og et stort fokus på at verdikjeden skal styres «in-house» kan TBA bidra til ethvert arrangement, og det til en fornuftig pris.»

Les mer om TBA Events.

Sommerfest

Sommeren nærmer seg med stormskritt og det gjør også årets store begivenhet. TBA har levert utallige sommerfester de siste årene. Sommerfester med et konsept/tema i fokus, eller rett og slett bare en god fest. Det er ikke så nøye; den gode opplevelsen er det viktigste.

Det er en rekke faktorer som avgjør suksessen til en sommerfest. Spesielt er riktig lokasjon til anledningen noe som står frem. Eventuelt tema og tilhørende catering og underholdning er også viktig.
TBA skrur sammen et tilbud på bakgrunn av kundens ønsker, og sparrer med kunden hele veien frem til rammene tilfredsstiller forventningene.

Ikke nøl med å ta kontakt gjennom skjema hvis du har noen spørsmål.

Firmaarrangement

Har du ansvar for et firmaarrangement, men vet ikke helt hvor du skal starte? Uansett hva du ser for deg hjelper TBA deg på vei. Teamet her samarbeider med kjente norske merkevarer og skreddersyr kreative løsninger som både inspirerer og beveger folk. Firmafest, Kick Off, Teambuilding, konferanse – her fikser de det meste!

 

Private fester

Ønsker du å imponere med storstilt fest? TBA hjelper deg slik at du selv kan nyte festen! De har lokaler, et stort utvalg med DJ’s og annen underholdning.

Ikke nøl med å ta kontakt for å forhøre deg om hva de kan hjelpe deg med!

Underholdning

TBA har en portefølje med DJ’s og artister som alle har én avgjørende ting til felles; de er lidenskapelig opptatt av å skape engasjement gjennom musikken sin.

Porteføljen er bred og bærer preg av stor variasjon av musikkstiler. Det skal med andre ord ikke være noe problem å finne en DJ/Artist som passer til akkurat ditt arrangement.

De tilbyr også andre konsepter som «Dinner & Show» og tryllekunstnere/illusjonister, om det skulle være ønskelig.

Crew

TBA stiller alltid med eget crew på sine arrangementer. Det innebærer profesjonelle hovmestere, kokker, vinkelnere, bartendere og servitører.

Profesjonalitet og dedikasjon står i fokus når crew ansettes. Derfor gjennomfører de nøye referanselsjekker, servicekurs og andre relevante kurs som må ligge til grunn hvis man skal jobbe hos TBA. Det handler om kvalitetssikring og forsikring om sømløs gjennomføring i alle ledd.

Julebord

Julebordsesongen nærmer seg. om du trenger lokaler, artister, mat, underholdning eller full pakke så er TBA Events aktøren å kontakte.De har solid erfaring med å arrangere både små og store julebord og leverer topp kvalitet til en fornuftig pris.

Ikke nøl med å ta kontakt gjennom skjema hvis du har noen spørsmål.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.