Søk i Aktiv i Oslo

Tabibito

Tabibito er en asiatisk fusionrestaurant som konstant er på utskikk etter nye smaker og spesialiteter fra hele den asiatiske verdensdelen.

Om Tabibito

Tabibito betyr vandrer på Japansk. Og symboliserer en som har vært på en gastronomisk reise gjennom det asiatiske kjøkken. Med inspirasjon fra yum cha tradisjonen (det å drikke te), hvor det dukket opp tehus langs silkeveien for de reisende. Her kunne reisende samle kreftene sine. I disse tehusene begynte man etterhvert å servere små appetittvekkere (dim sum). Det gjenspeiles i deres interiør,så vel som i deres rike utvalg av Dimsum og tetyper. Med dette som basis har Tabibito utviklet seg til en asiatisk fusionrestaurant som konstant er på utskikk etter nye smaker og spesialiteter fra hele den asiatiske verdensdelen.

Se mer på deres nettside.

Meny

Her kan du se i menyen. Den inneholder spennende retter som dim sum,, husets spesialiteter, nudler og risretter, og snacks & suppe.

Se hele menyen til Tabibito her.

Selskap

I deres hyggelige lokaler kan de ta imot selskap helt opp 130 personer.Tabibito har menyer som passer til de fleste budsjett og til alle anledninger.

Åpningstider

man-tors 15:00-23:00
fredag 15:00-00:00
lørdag 14:00-00:00
søndag 14:00-22:00

Send melding til Tabibito

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.